Home sweet home

Jag uppskattar Sverige så fruktansvärt mycket, aldrig mer ett utbyte!
Uppskattar luften
Uppskattar pojkarna
Uppskattar människorna
Uppskattar mitt hus
Uppskattar kranvattnet
Uppskattar maten
Uppskattar snön
Uppskattar allt för tillfället, skicka inte tillbaka mig där jag var tack!
Dock har mycket även varit roligt, men ångrar mig inte att jag for men skulle inte vilja fara tillbaka och bo i en familj.

Aja slutkröjmat, nu är de valborg, fest fest fest :D Skulle inte dricka nått i Spanien men började dricka men killarna där var ju CP så slutade efter en halv grogg, urch, ville hem! Så nu ska jag fira på Svensk mark att jag står på den!
GOOOO SVERIGE! Ikväll blir det till att fira hur bra Sverige är! Ohja :D

Nu



Nu ska jag fara om 5,5 timmar. Nervös, är inte så förtjust i att flyga alls, känns så maktlöst!
Men har fått höra exempel på att det är större chans att dö i en bilolycka, vilket jag vet, men det känns som att jag skulle ha mer makt och kunna sätta fötterna på jorden. Men i flyg så har jag ingen fast punkt att ställa mig på..
Nervös nervös nervös, kom precis hem från syster, har sagt adjö också såg jag sofie jennie och malin Talang också har vi varit på en liten crusing eftersom jag ville säga hejdå till bilen, kommer sakna den så otroligt mycket, den är gammal men den är fortfarande min pärla : ) Kommer sakna alla vänner också såklart, men vi ses ju om 10 dagar :D eller förhoppningsvis iaf, och kom ihåg vårat samtal vi hade idag, jag önskar mig tears in heaven och någon låt som påminner om mig om jag dör i en flygolycka och ni SKA festa eller iaf göra något roligt.. Haha oj vad jag fick höra klagomål då jag sa det idag :P Eller som Sofie sa : Det skulle bli baaaarkar festen! Men lev livet och njut, det kanske är borta imorgon! Blir lite rädd för mig själv då jag skriver såhär, för om det nu skulle inträffa så är jag så jäkla synsk ;) hahahaha,....Fick till och med syrran att bli rädd för mitt flygkrasch snack, hon var tvungen att krama mig då jag for, och sa "dö inte nu", sööööte : ) Men jag ska göra mitt bästa för att undvika det! Men om jag nu skulle krascha så är det bevisat att jag inte kan flyga iaf ;p haha  
Have Fun! :D

Ses den 29 : )

Humor


Är någonting jag tydligen har brist på. Eller inte enligt mig, men enligt ALLA andra. Jag har aldrig hört att jag har bra humor,och om jag drar ett bra skämt eller som andra anser är bra så får jag typ beröm ..
"Oj Sara nu fick du ju till det, den var ju bra : O" hmmm, jag tycker det är alla andra som har dålig humor ; P Men det fula är att jag skrattar åt allas "bra" humor och min egna, får seriöst alltid höra "det där var inge kul", "typiskt Sara skämt" eller som Anna jämnt säger om det är ett bra skämt "Oj, det där var inte ett Sara skämt"... Vi pratade lite smått om det idag eftersom 4-5 stycken började prata om hur dålig min humor är :( Håller dock inte med :D
Men värst är det faktiskt då man ser bio, då jag sitter och skrattar och tycker det är väldigt roande, så kan folk blänga på en och på ungefär berättar deras ögon, va fan skrattar du åt.. Aja aja ni i min närhet får fortsätta stå ut med min humor, eftersom den ska jag aldrig ändra för då blir livet väldigt oroande för mig ; P


image16


Jag började fundera idag på hur olika mina vänner är varandra och på något sätt är jag lik alla på ett eller annat sätt. Men har fortfarande inte hittat någon som tycker min humor är bra, skrattar inte med mig utan åt mig eller för att vara snälla right? ;P.. Trots att min humor tydligen suger, så med skryt kan jag säga att jag har de otroligaste vännerna som man kan hitta! Alla är sin egen lilla person på sitt eget lilla underbara vis. Galna,kloka,visa,humor,snälla,blyga,försiktiga,ärliga,trofasta,lyssnarna och de man kan luta hela sitt liv i deras hand oooosv. Om man behöver hjälp med nått så vet man precis vem man ska ringa. Jag vill inte att det ska låta som en klycha men tack att ni är dom ni är, det är precis därför jag tycker om er, ni är alla som en låda praliner, olika med så otroligt olika insidor men när man får smaka den insidan ni bär, så jag då kan man inte få nog av er!
tack för att ni är den ni är!

Free free free

Open up your plans and damn you're free
image15

Wannabe majk

Hejsan det är jag som är Sara, även kallad Sara Lundgren. Nu blir Majk ypperligt glad, för när han ser att jag har härmat hans inlägg kommer han skrika av lycka ;P

Så här ser jag ut när jag skriver i min blogg:


 


Bara så ni håller lite koll på vem jag är.

Sara gillar:
Veckans onödiga fakta: Min hund heter Gila? :P haha

Veckans film: Hurm rent ut sagt ingen aning, har inte hunnit se någon än. Men tack vare Jocke,Amanda och Sandra så måste jag se Onskan som jag har sett 1000 gånger ;P

Veckans låt: Yellowcard-  Dear bobbie och låten If I am men har ej artisten ;/

Veckans Citat: En sjöjungfru är en fisk, haha dock bara jag som tyckte det var kul :P


Msn: [email protected]

Kan passa på att göra reklam för Majk med!
Fråga Majk handlar om att ni får ställa vad fan ni vill för frågor, jag har nog svar på det mesta. Kanske inte alltid så vettiga, men han vet nästan allt i världen ;) Frågorna kan i princip handla om vad som helst. Är det ingen som frågor något så ska han bara skriva massa skit.

Dont hate me Majk ;D hahahaha I KNOW YOU LOOOOOVE IT! Känner du spotlights skina mot dig?

Känns något fult att härma dig dock, men du är min lilla apa, härmapa :D



Fråga på i kommentarer eller skicka ett mail till [email protected] =) 


Packning på g

Nu har jag  packat ner det mesta.
2 par jeans
3 kjolar
8-10 linnen
underkläder
2 tjocktröjjor
4 träningskläder
hårfön
1 vanliga skor
1 tränings skor
2 bikini
3 klänningar
1 leggins

Min väska börjar redan bli full och jag har inte med mig det allra nödvändigaste än som tandborste,dusch saker osv. Men ska jag shoppa lös i Spanien om de finns gott om fina köp och de kommer inte rymmas i väskan...
Ska nog bara ta med mig ett par jeans och kanske 5 linnen? Ska vara borta 8 dagar och jag har ingen aning om vad jag ska packa med mig och med vilken måtta.. Hjälp! Har aldrig varit i ett varmt land men måste ändå vara redo för dåligt väder... Och har ju med mig mina mjukis byxor för jag har på mig dem under flygresorna + jacka..Såsåså, hur ska min packning se ut? Vad ska jag lägga till eller ta bort?

Fråga Majk!

Hejsan det är jag som en Majk, även kallad Michael Carlsson. Nu blir Sara ypperligt glad, för hon har nämligen sett fram emot att jag ska skriva i hennes blogg, vilket jag förstår. Vilken ära det ska vara att få den store Majk att skriva i just hennes lilla wannabe dagbok (förlåt ;))

Så här ser jag ut när jag skriver i Saras blogg:






Bara så ni håller lite koll på vem jag är.

Majk gillar:
Veckans onödiga fakta: Mamma fråga om jag gjorde något viktigt, jag svarade: aa relativt (skriver i Saras blogg)
Hon gav mig den absolut nödvändiga faktan om att det finns 800 tusen hundar och över 1 miljoner katter i Sverige.

Veckans film: Sweeney Todd, med Johnny Depp som huvudkaraktär. En Musikal som utspelas i london på 1800-talet(?) Tror väldigt få sett den, vad fan? Som i alla andra Johnny Depp filmer är det han som gör filmen.

Veckans låt: The Offsprings - I want you bad. American Pie soundrack, takes you back. Glad låt.

Veckans Citat:  Everyone got plans...Until they get hit - Mike Tyson



Fråga Majk handlar om att ni får ställa vad fan ni vill för frågor, jag har nog svar på det mesta. Kanske inte alltid så vettiga, men jag vet nästan allt i världen ;) Frågorna kan i princip handla om vad som helst. Är det ingen som frågor något så ska jag bara skriva massa skit. So while we're at it, så kan vi svara på förra veckans frågor:

Fråga ett:

Fråga till Majk: Hur går det med kärleken? Visst är du å ditt ex tsm igen?;) - Carro


Majk:
Hejsan "Carro", jag kan väl omöjligt vara tillsammans med mitt ex, för hade jag varit tillsammans med mitt ex hade hon ju inte varit mitt ex? Hon är underbar, klart jag dras till henne! Sorry Sara.

Fråga två:
Fråga till majk: När skulle jag döda dig? förstod inte riktigt det.. - Björn

Majk:
Hej björn, du vet redan svaret till den där frågan. Jag vill inte påstå att du är dum, men kanske har jag inte varit nog tydlig. Anytime, any place.


Fråga på i kommentarer eller skicka ett mail till [email protected] =) 


 

Carrie Underwood - So small

http://youtube.com/watch?v=kUtFEKhtB30

What you got if you ain't got love
The kind that you just want to give away
It's ok to open up
Go ahead and let the light shine through
I know it's hard on a rainy day
You wanna shut the world out and just be left alone
But don't run out on your faith

Cause sometimes that mountain you've been climbing
Is just a grain of sand
And what you've been out there searching for forever
Is in your hands
And when you figure out love is all that matters after all
It sure makes everything else seem
So small

It's so easy to get lost inside
A problem that seems so big at the time
It's like a river that's so wide it swallows you whole
While you're sitting around thinking about what you can't change
And worrying about all the wrong things
Time's flying by, moving so fast
You better make it count cause you can't get it back

Sometimes that mountain you've been climbing
Is just a grain of sand
And what you've been out there searching for forever
Is in your hands
Oh, and when you figure out love is all that matters after all
It sure makes everything else seem
So small,


Sometimes that mountain you've been climbing
Is just a grain of sand
And what you've out there searching for forever
Is in your hands
And then you figure out love is all that matters after all
It sure makes everything else
Oh, it sure makes everything else seem
So small

15 April


Känner mig faktiskt extra duktig idag :p Har pluggat matte som jag hatar mest över allt annat, och det överdriver jag inte med!Har gått 6 km idag, varit och tränat på korpen, nog för att jag slarvade där eftersom jag fick så dåligt samvete att jag inte pluggade istället. Både jag och Sandra hade inte våra valbara kurser idag, så vi fixade till geografin lite också for vi iväg till stan, hittade inget eller man blundar nog mest för man själv vet att man måste ta med sig alla besparingar till Spanien. Var förbi Dollarstore och investerade lite ansiktsmasker till Spanien eftersom jag antar att min hy kommer att avlida. Har även varit på Coop, jag fick fri shoppinglista av mor min, så jag köpte massa kyckling,sill,torsk,bönor"urch men start på mitt nyttiga liv",äpplen,majs,krossade tomater,gräddfil,makrill,tonfisk osv. HAHA kommer inte klara att äta den här födan alltså, men jag övertalade mig själv till det här. Känner mig inte i topp direkt så nu ska jag ta ett extra tag om träningen och maten. hurmhurm undrar hur det kommer gå i Spanien då man ska bo hos en familj man kan ju inte direkt neka maten man får. Men får fortsätta efter jag kommer hem! Inte för jag själv tror jag kommer hålla mig borta från en härlig fläskfile om man viftar den framför min näsa men jag ska försöka! :D haha... Tror dock inte far är nog för lycklig med mitt nya påhitt. Mormor och morfar for tillbaka till Arvidsjaur idag :/ Fick dock en liten slant av mormor till Spanien! Söte!

Måste bara tilllägga att jag suger på att packa! Alltid ska jag packa för mycket, eftersom jag verkar tro att jag berhöver hela min garderob med mig, meeeen denna gång försöker jag bara ta med det viktigaste! Har redan packat 4 kjolar så blir väl till att packa ut litegrann. 14 dagar och bara 1 dag i skolan från och med på fredag : D Jag är lycklig! Fick mitt musikdille som jag brukar få ibland, då jag bara måste sitta och lyssna på texter, slå upp dem och bara njuta, tänkte lägga ut en av mina favorit texter. La även upp den på min gamla blogg men ni som inte har hunnit höra den tänkte jag ge ett tillfälle :)

Maaaw


Smart, råkade radera mitt senaste inlägg. men orkar då inte skriva om de, meeeeeen aja. Klar med geografin SKÖNT! : ) Har redan börjat packa faktiskt! Också har jag städat, varit hos tandläkaren och varit social med mormor och morfar! SPANIEN lördag, far 6 på morgonen, känns lite tärt meeeen jag överlever nog! Ska även sitta på arlanda till 15,00 för då far planet från Stockholm- Madrid.
Men som sagt vad ska jag köpa åt min spanjor? Choklad,lingonsylt,dalahäst,hjortonsylt vad mer?

10 April



Sitter fortfarande med mitt geografi arbete och tro mig jag är less....
Meeeeeeeeen helgen närmar sig och humöret bara ökar, har varit så otroligt glad idag,  fick mina små ryck :P
Och Sandra visade min röv inför sistådär 7 stycken, eller inte rent min röv då men drog upp min klänning så mina vita genomskinliga leggins uppenbarade mitt Ass.Aja bjuder på den men Sandra kan ju förvänta sig en hämnd, så du vet itne när var eller hur men den kommer ;P Var rädd! haha... Hade även 2 hål idag, inte i tänderna utan på skolan :P Där var jag allt rolig? ;P haha.. Inge företagsekonomi idag, skönt!!!! Sedan efter skolan så stack jag och Sandra iväg och solade, blev lite brun men som vanligt Red i ansiktet..For hem åt middag och brummade sedan iväg till dollarstore, köpte bomull,tugg och ansiktsmask. Måste göra en fetma kräm i ansiktet så man inte blir torr från allt solande. Spanien om cirka 1 vecka : S Nära nu, men vi får väl se hur det går men det, men hoppas iaf på att det blir kul : )

Snälla bli lööööööördag! Klippning & fest och inte for mor och far till stugan :( Soo nooo party here, men det löser sig! Aja sista orden får bestå av att berätta om att jag kommer få en gäst i min blogg varje fredag, Majk ska ha fråga Majk eller bara vanliga inlägg? Men iaf är fredagar hans blogg tillfälle! Lycka till Maaaaaaaajken! :)

Btw ni kan fråga han vad som helst, någon fråga redan nu? Var inte blyga ;D

Man

Blir nästan lessen hur mycket tatueringar bleknar
 från när dom är nygjorda!
Fast samtidigt så bestämde jag med tatueraren
att jag skulle göra rosen i mer grå skala och mönstrena mer svarta.
Funderar om jag ska fylla i den lite till, men ändå trivs men samtidigt men ändå.
Aja ångrar mig iaf inte än, funderar faktiskt på att påbörja en ny,
 men har inte riktigt bestämt mig än. Hurm valet.
Bör man bygga en till? : )

image8

9 April


Less, har en konstig magkänsla. Någonting stämmer inte, och kan inte sätta fingret på vad, urch obehagligt. Idag har jag inte haft nå vanliga lektioner, sett 3:ornas projektarbete och sen var den obligatoriska dansen, men den var inte direkt ösig. Dansade en dans med Malin och sen var det färdigt! For till korpen och tränade, skönt!  Sen har jag bara suttit och gjort äckel geografin. Bläh vad man är torr idag, känns inte som en toppen dag, känner mig så gring, vet inte varför brukar inte vara det, men idag är det som jag vet inte, magkänslan förstör allt!

8 April



Idag har jag gjort 1 prov, företagsekonomi prov, I hate it! Också hade jag en svenska redovisning om en gammal författare.. Har varit gode snabb dag ändå, sista lektionen var etik och livsfrågor där vi fick gå till begravningsbyrån, hmm var lite mysko känsla att vara där eftersom jag aldrig har förlorat någon. När jag slutade så sprang jag och köpte biljetter åt mig Marie & Fredrik till Rock in som är på kårhuset? Eller iaf där någonstans på lördag. Får se om det var värt pengarna, hoppas =) Hann även att springa förbi korpen, var så fruktansvärt skönt att träna, funderar på att fara dit igen ikväll med :P Men borde nog egentligen göra geografi, aldrig en lugn stund från pluggandet! suck, aja får blicka framåt mot helgen istället!
Hejs!

Vill

Jag vill ha en katt så fruktansvärt mycket, men inte vilken katt som helst. Har mina 3 favorit raser. Sibrisk katt, Bondkatt eller en Birmakatt.. Dom har ju alla för och nackdelar, en sibirsk katt : Fördelar, trogna, är som en hund i beetende, keliga, allergivänliga. Nackdelar: DYRA 8000:-, så den kan ju bli norpad om den lyckas smita ut någon gång och skulle nog känna mig så dum om jag hade en innekatt för det skulle nog rycka i tassarna att få fara ut men tänker samtidigt om jag inte skulle köpa den så skulle den ju hursomhelst annars bli en innekatt.
Bondkatt- Åhhhh så söta varelser, kommer ihåg då jag var liten och var på en bondgård och fick se små små kattungar som låg och jamande, jag avr fast! Det var då jag bestämde mig för att det är en katt jag vill ha. Fördelar: Kan vara utekatt, keltiga, billiga. Nackdelar: Kan bli för oberoende av en själv så den kommer när den vill, kanske ute 1 vecka och själv sitter man och är orolig & samtidigt kan den ju faktiskt bli påkörd tyvärr :/
Birmakatt: Fördelar: Vacker,vacker,vacker katt, med den fina pälsen & dom genomträngande blåögonen, har bara för lätt för ögon, det är seriöst det underbaraste som finns på människor,djur osv. Älskar färger, studera ögon för det finns nästan ingen som har fula ögon, och alla ögon är unika är nog det jag gillar mest med det! Aja åter till katterna, nackdelarna med en birmakatt är ju att den också blir en innekatt, är hyfsat dyr.
Är mest inne på sibirsk katt tror jag, för typ alla i min släkt haaaaaatar katter eller är allergiska och dom vägrar ju hälsa på annars :p haha, och tänker även på mina vänner, för dom som är allergiska blir de ju inte allt för kul för.

7 april




Så här roligt har jag just nu! Är dock skönt, kände att jag behövde lite avkoppling innan jag börjar plugga.
Företagsekomomin står det på listan idag, inte ösigt! Förstår inte varför jag valde den linjen, intresserar mig inte ett dugg. Längtar så grymt mycket till att få uppfylla min dröm, mitt drömyrke!
Näpp nu ska jag göra lite nytta & förmodligen fara och träna på kopren sen, Wish me luck! :)
image7

6 April

Igår så solade jag på dagen och bara myste, sedan for jag till Marie där hennes mamma kom med fetaste SMÖRGÅSTÅRTE biten : ) Jag var lyyyyyyycklig! Det är så fruktansvärt gott! Nobbade chokladtårtan & jordgubbstårtan för den härliga smörgåstårtan, ångrade dock att jag åt middag innan xD Sedan körde vi iväg till Coop, shoppade lite smått & gott och begav oss sedan till Roasters! Majk & Linus kom dit så vi surrade på där ett tag, blev även övertalad att festa en lördag :( Men det kommer nog bli kul iaf! =) Hatar bara att vara bakis på söndagar...Hurm sedan for vi iväg till några där vi såg filmklipp, gode humor var klippen iaf! haha
Sedan körde jag och Marie till hennes lägenhet där hade deep talk i sängen lite fult formulerat det där, men jag låg inlindad i en filt och skakade, medans Marie hade genomgång av skolkatalogen & vi jämnförde blickar tiger vs puppy, räv vs tiger det var de vi fick fram men vi var gode så trötta! Idag har jag inte gjorde direkt mycket, tränat, solat och pluggat..Har varit en riktigt bra helg! Känner mig mer utvilad än vad jag har varit på länge!

Världen har gått under! Min älskade mp3 har gått sönder :(  Tappade den i marken :P  klantigt. Så nu kan jag inte lägga in nya låtar och den har en tendens att stänga av sig själv också. Suck, har inte råd med någon ny på ett bra tag, behöver alla pengar till Spanien nu! Mindre än 2 veckor kvar nu, lite nervös,  vill inte flyga, älskar starten på marken eftersom det går så grymt fort, älskar fart, men på marken ska det vara! Man känner sig så maktlös i ett plan, man kan ju inte direkt hoppa ut eller stanna då man vill. Men det kan man med markfordon, vilket jag föredrar.
Alltså vad ska jag köpa åt min spanjor? Hjortonsylt? : S Tips.......

Fredag

image6
Igår så började kvällen med att jag färgade håret, blev typ ingen skillnad : / Men de blev iaf mer glans och sånt, lite guldigare kanske men aja bättre än innan iaf! Jag var även med Marie, hon hade tålamod alltid genom att vänta cirka 3 timmar på att håret skulle bli klart. Sen for vi till Fredrik, skulle se film men de blev aldrig av. Hann även göra fetkvadden från soffan, han var dum så jag flög ner från den och slog skallen i väggen och samtdigt råkade jag klämma till min glass "Calippo" så jag fick det fulla linnet och hurm brösten... Så jag utbrister, jag har calippo på pattarna, eftersom det var kallt, kläggigt och jag luktade cola. Fredrik utbrister i skratt och har ljugit inför alla att jag fick dit Calippon på ett annat sätt. Så skrev detta bara för att ni inte ska TRO han! Störd! haha. Sedan ringde vi till Majk, for dit han, hos Bea där de var galejj! Även så hann man bli snödöpt för första gången i år, av Majk den jäkeln, nog ska det bli hämnd alltid :D Tror han fortfarande var grinig för att jag vägrade festa, så det var den ultimata hämnden? Skjutsade han och kiwi till Statt och sedan vände vi för att hämta Björn & Viktor vi skjutsade dom till djupviken. For tillbaka till Fredrik men han skulle upp och jobba på morgonen så vi for kring 2 hem till Marie, åt mackor men då ringde Björn och ville ha hämtning, så vi fick sticka iväg och skjutsade Viktor till stan, Björn till Bea & Jocke till Bersviken: Men höll på att dö för bromsarna slutade funka :S Då var jag rädd alltid, dock bara jag som var det : S Aja dom funkar nu iaf! Nä nu ska jag göra nå nytta och sen fara till Marie och förhoppningsvis får lite smörgåstårta ; )
Tjao!

5 April

Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

I will not let myself cause my heart so much misery
I've learned the hard way, to never let it get that far.

But at the same time, I wanna say thank you!

Makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
Makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter

April april i efterskott


Jag höll på att färga håret då jag kom på iden, hmm varför itne jäklas med Figge litegrann?
Jag tvingar Marie att springa upp till datorn och skriva från min msn, ( det hände aldrig det jag visar nu, bara ett skämt, från mig i hög person :D haha) så klockrent!


Fredrik säger:

hur blire då?


`Sara, fyllechaffe ikväll, Ring! säger:

hallå, det är marie


`Sara, fyllechaffe ikväll, Ring! säger:

hennes hår, hum, det blev inte sådär jätte bra...


Fredrik säger:

YES,HAHAHAHHAH


`Sara, fyllechaffe ikväll, Ring! säger:

vadå yes? hon har låst in sig på toan och är jätte ledsen


Fredrik säger:

va?!gråter hon kutar jag till er


`Sara, fyllechaffe ikväll, Ring! säger:

de låter då som att hon gör de, men hon vill inte öppna


Fredrik säger:

säg det är insidan som räknas


`Sara, fyllechaffe ikväll, Ring! säger:

well, sara är inte den personen som tror på sånt, spec inte om det kommer från en tjej


Fredrik säger:

ta kort å skicka


`Sara, fyllechaffe ikväll, Ring! säger:

hur ska jag kunna göra de när hon har låst in sig?

det är ganska.. eller jätte orange


Fredrik säger:

smsade jag inte de?!


`Sara, fyllechaffe ikväll, Ring! säger:

?


Fredrik säger:

nej,skrev hoppas de blir rosa


`Sara, fyllechaffe ikväll, Ring! säger:

jag tror att slingorna var lite väl starka


Fredrik säger:

inge utgång för sara alltså


`Sara, fyllechaffe ikväll, Ring! säger:

inte ikväll nej


`Sara, fyllechaffe ikväll, Ring! säger:

jag har ingen ström på telefonen och sara är inlåst med sin


Fredrik säger:

okejj :/ har hon öppnat än?

jag vill se de!!!


`Sara, fyllechaffe ikväll, Ring! säger:

nä, hon sitter kvar fortfarande och säger inget


Fredrik säger:

ringde men hon svara inte


`Sara, fyllechaffe ikväll, Ring! säger:

jasså, hon kanske bara vill vara i fred


Fredrik säger:

mjo kan tänka mig de

men inte kul för dig å sitta å vänta


`Sara, fyllechaffe ikväll, Ring! säger:

äh.. det är de vänner är till för


Fredrik säger:

tur hon har dig då


`Sara, fyllechaffe ikväll, Ring! säger:

kanske de


Fredrik säger:

va ska ni göra ikväll då? verkar som ändrade planer kanske


¨Sara, fyllechaffe ikväll, Ring! Säger:
jag vet inte nu med tanke på det här

men du.. hon kanske svarar på sms?

tror hon har gråtit endel så de kanske var dräför hon inte svarad


Fredrik säger:

smsa hon nu


`Sara, fyllechaffe ikväll, Ring! säger:

va bra

Fredrik säger:

men inte fått nå svar än


`Sara, fyllechaffe ikväll, Ring! säger:

ja, men hon måste ju komma ut förr elelr senare


Tjabba

Så sant som det är sagt, i dag är sara fyllechaffis, med andra ord så är vi på jakt efter hetingar... Som vanligt.
Jag vart beordrad att skriva ett inlägg, så jag funderade starkt där ett tag på att göra lite reklam för saras fördtjänast genom att lägg ut hennes mobil nummer, men då kanske hon får mer stalkers efter sig, och de vill vi ju inte. Annars finns hennes nummer på hitta.se ;)
Damen i fråga håller på tillfället på att färga håret, och hon anklagar mig för att ha lurat henne till att köpa mördar slingor :O så fräckt, dom funkade faktiskt på mig, dock var jag helt hysterisk när jag hade i dom och sköljde ur dom 15 min tidigare än rekomenderat, men det hör inte hit. Slingorna blir säkert jätte bra! Om inte, så kommer ingen märka de för hon skulle vara snygg utan ett enda hårstrå på kroppen, så håret spelar inte så stor roll! :)
Jag fick henne även till att köpa ett halsband och två par örhången, yees!
Dock var det inte så roligt folk idag på stan, i v anliga fall brukar det vara fullproppat med folk man helst inte vill träffa på fredagar, men inte idag. Det tackar vi för.
Planerna för nästa helg lyder som sådan:
- Fest på fredag, och ja vi kan v äl göra om saras favorilåt, alla som inte festar är våldtäcktsmän. Så det är bara att infinna sig. Då riktar jag mig särskilt åt alla hotisar, we need you.
Senhar jag lite funderingar på att kanske köra en tvådagars, vilket jag vet sara kommer vägra :P. Men det var som längesen och våren behöver verkligen en push i rätt riktning.
Jag kanske inte ska svamla nå mer ;)// Marie


(Sara var fet & blond på denna bild!) dock tvingade hon mig att skriva denna mening.
image3

Dagens inlägg var av Marie


3 April

image2
Kom precis hem från ett möte som handlade om spanska resan.
Längtar lite,lite,lite grann vet inte varför jag inte hoppar och önskar att tiden ska gå fortare. Kan vara därför att jag känner mig gode så nöjd med allt som händer nu, tagit ett steg iväg från en så lång process som jag vet inte, inte ens varit värt det? Men man lär sig av sina misstag, eller misstag vill jag inte säga heller att det var, för det hjälpte till att skapa det förnuft,tillit osv som man har idag..Egentligen ska man ångra så lite som möjligt, bara jobbigt! Jag tänker att om jag inte hade gått igenom den händelsen så kanske jag inte hade varit den jag var idag? En tänkare, man skulle kanske ha varit helt annorlunda, kanske på ett sämre sätt? eller ett bättre? Jag vet inte och det kommer jag aldrig få reda på heller. Men känner att det är så otroligt skönt att det är över, över allt tänkande om det, bara vara fri! Känns som att jag precis fått vingar, låter mesigt, men så känns det!

Frihetskänslan är oslagbar!

Nä nu ska jag gå och göra en hemmagjord sorbe, av bara frukt! xD haha, hoppas det blir gott, för vi fick det på skolan häromdagen och det var verkligen mumma! Dock så såg man ut som ett blåbär då man var färdig med portionen!

Svek

Kompisar som sviker.. Vad säger man? Ja, ena dagen gör man upp planer och andra dagen förstör sin bästa kompis dom. Att jag nu inte har någonting att göra i helgen är totalt mitt fel, för att jag litar på människor. Tillit är en konstig sak, gör det inte! Värre än knark! Livet suger!!! /Majk

Dagens inlägg blev skrivet av Majk, anledningen kanske vi inte ska berätta xD haha
Idag hade vi dans IGEN eftersom de verkar vara ont om tjejer på Strömbacka, aja, det var gode så kul iaf. Men var faktiskt mycket roligare i tisdags.

Var bara tvungen: Jag,Marie,Erika & Sara S sitter och pratar i en av ormgroparna då Erika säger
Erika : Jag har ont i huvudet
Jag : Ska jag banka bort det?
(Det är tyst ett tag och Erika ser funderande ut men klämmer ut sig efter ett tag)
Erika: Kan du verkligen göra det?

Haha jag vet inte om ni förstår det roliga i det där, eller så var det bara ett exempel på hur dålig humor jag har ;P
Men någon som har fått snusk humor är John, alltså nu har han skickat säkert 6-8 skämt på msn, ni ska få er ett smakprov..

Vad är värre än att bli våldtagen av Jack the Ripper?

Att bli fingerpullad av Kapten Krok.


3 skrämmande saker om kvinnor:

1:a om producerar mjölk utan att äta gräs.

2:aom blöder 1 vecka utan att dö.

3:e får en man att komma utan att ropa på honom.


Men efter dom där 6-8 skämten så började skämten valarta sig lite, men blev inte direkt roliga men söta skämt!

Om en fet skäggig gubbe klättrar genom ditt fönster och trycker ner dig i en stor säck, bli inte rädd. Jag har sagt till tomten att jag vill ha dig i julklapp!


Julen 2008 nya raggningsreplik?
 


Hurm



Vet inte om jag gillade den här bloggsidan bättre, känns på nått sätt lite torr..
Men det är nog bara jag som inte har kommit fram till hur allt funkar...

Idag var de dans för de flesta 2:orna, det var himla kul :D Hade faktiskt gruvat mig inför detta, men det slutade med att det var hur kul som helst! Jag och Sandra har faktiskt börjat fundera på att börja bugg, men vet inte, är lite skeptiskt än. Hade inge etik och livsfrågor så var ledig två timmar, perfa då det var sista lektionen ^^ Följde med Sandra ett tag på hennes lektion, men hon har ju så otroligt slappt så hon får gå då hon kan det dom håller på med, så vi begav oss till stan, la undan 3 skor par.. Ska köpa alla :S Efter ett långt samtal med mor min så sa hon att jag fick köpa ett sko par för en viss summa , men då kom jag på för mig själv "om jag istället köper mina 3 par på Min sko så blir de ju nästintill billigare eller samma pris som på en sportaffär" så jag ska lägga ut resten själv men blir ju ändå 3 skor =) är lycklig! Dock vill mor min att jag ska köpa ett par riktiga gympaskor, eller walking skor eftersom hon är så grymt rädd om mina ben, 6 gången jag får beninflamtion inom ett halvår nu :S Så grymt less, verkar som att jag får det i samband med mina förkylningar, kanske abra jag som fantiserar? Aja.. Det löser sig som allt annat :) Måste bara säga vad jag ska köpa för skor, ett par höga skor med klack, ett par som jag ska ha i Spanien & ett par sommarskor, eller slapparskor, älskar typskor dom är så fruktansvärt sköna.. Gruvar mig att gå in dom..

Idag är det första April, vilket jag la märkte till då Majk sms: Inge skola imorgon, skolan har åkt på fuktskador...Hurm, så godtrogen som jag är var jag nära på att gå på det, men jag for till skolan iaf och han fick sig en spark på benet.. välförtjänt xD Om jag ska vara ärlig så tittade jag tom i Piteåtidningen om det stod nått om nån fuktskada. haha. aja..Dock är jag lite bitter, blev uppringd 23,15 igårkväll då jag hade gått och lagt mig, "har problemen, kan du komma, får jag sova över osv".. Jag sätter mig genast i bilen, så fort så jag stack iväg med morgonrock+ inget körkort, sen då jag kommit halvvägs får jag ett samtal, eh hur långt har du hunnit för de är Ok nu...GAH är det enda jag kan säga.

Välkommen till min nya blogg!


Jag har länge funderat på att byta blogg & nu har jag äntligen tagit tag i det. Får se om man orkar stå ut med den här, vill iaf pröva nått nytt :) Kommer ändå ha kvar min gamla, så jag får blicka tillbaka på inläggen.

SaaaraaL.blogspot.com

RSS 2.0