Aloha!

Lisa is back in town och det med råge. Jag har tagit Sara i gisslan, om ni någonsin vill se henne igen/höra hennes värdelösa humor så ligger summan på 6000000 svenska kronor för att få henne frisläppt. För dig som är slö och inte orkar räkna nollor så kräver jag alltså 6 miljoner kr. Själv så skulle jag påstå att det är ett rätt så lågt pris för en sådan underbar person. Nu har jag känt Sara sen vi började 7.an tillsammans på högstadiet. Jag kommer aldrig att glömma det första Sara sa till mig: "Har du någon storebror? ;)" . Efter det så har det bara gått utför, nej skämt åt sido. Jag har lärt känna henne mer och mer och hon är nu en av mina absolut närmaste vänner. Ärtan ligger just nu  i soffan brevid mig och ser söt ut, jag sa nyss gå och slå på tv.n, gissa vad hon gjorde?! Jo hon gick och bokstavligen SLOG på tv.n, typiskt Sara :) Tillbaka till ämnet, som sagt var hon är en av mina absolut närmaste vänner. Jag flyttade för 2 år sedan till Överkalix och då märkte man verkligen vilka som är ens närmaste, de man håller kontakten med. Sara är en av de få och henne har jag inte tänkt att släppa taget om. Hon är en vän för livet och sådana är sällsynta. Nu är det färdig fjäskat, man kan ju inte blåsa upp henne allt för mycket.. ;) Så det var väll allt från mig den här gången, sakna mig inte för mycket. Och om ni vill ha Sara tillbaka, hör av er. Hasta la vista!

Hell






Kan jag bara få svaret, är less på alla stick.

Du



är allt bra.

Alkohol föder kärlek?


Blev nog än en gång ett filosofisk inlägg. dumma jag.
Det var en låttext jag hörde denna mening . Alkohol föder kärlek.
Är det så i vissa fall? Egentligen då man tänker efter så är det hur många som helst som träffade den som den bryr sig om så var det involverat alkohol. Första mötet, första gången dom hälsar på varandra, så är det i många fall alkohol med i bilden. Men jag menar inte att det är utgångspunkten för känslorna, men för det första steget att säga hej,presentera sig och knyta nya band. Eller är jag helt ute och cyklar nu?
Även kompisband kan alkohol föda, genom t,ex de som är blyga vågar ofta ta för sig, det är ju bara att kolla på människor då dom är berusade de vågar mer, de är mer framåt, de är öppnare. Det är synd att många behöver alkhol för att komma ur dess "skal". Men samtidigt så är det ett hjälpmedel för många och en negativ följd för vissa. Men de orkar jag inte gå in på för innerst inne så vet de flesta vad alkohol innebär, de goda och de dåliga sidorna...



Yeah your so far behind me

You were the one.
Who taught me what I don't need.
And I thank you-
I thank you for that.
You were the one,
Who brought me to my senses.
And I thank you-
Now just leave me alone.

Well, if you're wondering


I'm in the moment
The one where nothing matters
And everything's alright
I'm seeing things so clearly now
And you're the reason why
I'm in the moment

I've finally come around
And now I see
Every road has taken me
Where I wanna be
I wanna be
Right here
with you.....

Hurm




Jag tror jag ska börja lägga filosofiska inlägg på hyllan. Borde lägga ner det här man vet ju inte ens vilka som läser.


I think

 Angels are working through friends.

Stört



Pengar, det kretsar så fruktansvärt mycket om det.
Idag mår jag verkligen inte bra, men trots allt så kämpade jag mig till jobbet. Väl på jobbet så gjode jag mina sysslor men så fort man fick chansen så satte man sig ner, men denna yrsel gjorde mig till en vägg kramare hela tiden. Bah orkar inte, och på toppen på det utan att jag har sagt något till min kollega om hur jag mår så säger hon.. Varför är du på jobbet man ser ju hur dålig du är, ta ledigt tors,fre om du mår såhär.. Men åhnej tänker jag, det är mycket pengar och frisk blir man ju tillslut. Att härda är någonting man har lärt sig men samtidigt så tänker jag att om de hade gällt i vintras då jag gick i skolan så hade de blivit ett starkt "jag stannar hemma idag ". Men att man offrar sin hälsa för pengar är egentligen sjukt, okey jag är inte dödssjuk och det låter som det men seriöst de flesta skulle ha farit till jobbet trots att den var sjuk men inte om det hade gällt skola. Har det kanske med lathet att göra? Mja tveksamt det har med nästan 100% med pengar att göra.
Pengar pengar pengar, det är det som får samhället att snurra det är det som får människor att bli utbrända det är det som gör en människa lycklig? Pengar kan inte köpa en lycka, så varför kämpa så hårt för dom där extra slantarna? Kanske det är ett hopp om att köpa till sig ett bättre liv? Undermedvetet så är det nog det. För ett klädesplagg jag köper nu gör mig bara lycklig för stunden, för kommer jag ens att komma ihåg detta plagg om 5 år? Knappast, man uppdaterar sig genom att köpa nya saker, nya saker som man tror gör en lyckligare, till en bättre människa, ett hopp.
Men istället för att köpa detta plagg eller ett biobesök, varför skaffar man sig inte ett fadderbarn, seriöst varför gör man inte det? Att kanske lägga 100:- i månaden på ett barns framtid, att den får gå i skola, att den ska få en framtid, dessa människor kämpar för ¨pengar för att kunna överleva. Men vad gör vi i Sverige? Vi kämpar för pengar för att kunna köpa det nyaste, att unna oss saker. Jag tror inte att vi förstår hur bra vi har det, att vi gnäller för minsta lilla som jag sitter och gör, jag gnäller för jag är sjuk och jobbar iaf för pengar. Japp jag kämpar för dom där pengarna, jag vil t,ex fara utomlands och köpa mig en ny säng. Jag jag jag, saker till mig, saker som ska gå på mig. Egotrippat på ett sätt, när ett stackars barn sitter på andra sidan jorden och önskar att den ska få börja skolan, en dröm för detta barn, en mardröm för de flesta som tar skolan för givet, vi klagar på den, vi klagar att vi inte har råd med en viss sak, på för mycket prov osv.
Vi är så förbannat bortskämda!  

En människa som är rik är inte den som har mest, utan behöver minst saker.
Man ska även lägga på minnet att pengar kan köpa en nästintill allt utom lycka.
Det är någonting de flesta inte inser.

Förtroende


Förtroende är någonting vissa har lätt för & vissa har svårt för. Fast det är någonting man måste acceptera eller ha tålamod att vänta tills personen kryper ut ur sitt skyddande skal. Det är det skalet som gör många trygga om dom inte lämnar det, genom att öppna skalet så är det många som rädda för att någon ska hoppa sönder eller sakta men säkert ta bort det skalet som gör en trygg & sen bara förstöra det man har byggt upp. Man vet att man kan lita på någon iaf enligt mig då jag vet att en människa inte skulle utnyttja chansen att klampa sönder skalet, utan föra ner muren till skalet och göra det till en trygghet istället för en svaghet så man inte behöver skyddet längre. Det är då man har hittat någon som alltid kommer stanna i mitt hjärtas skyddande mur. Som så många andra så har man blivit sviken gång på gång genom livet, men samtidigt har jag lärt mig att hålla tajtare om skalet och verkligen se vilka som vill mitt bästa och vilka som är sanna. Det är så sjukt stört att vissa har stampat och klampat som har gjort det svårt, att det ska finnas¨sånna människor. Förstår inte vad dom vinner på det i längden att såra och bedra och var dåliga människor, hur kan det göra någon lycklig? Har seriöst aldrig förstått mig på sånna människor och lär nog aldrig göra det heller. Men samtidigt så vill man tacka för att de finns sånna för de är dom som får en att inse vilka underbara människor man kan ha i sin närhet, det är som en stor tratt med filter man måste ha inprogramerat. In med de få bra och ut med de dåliga!


Det är någonting jag har lärt mig, att göra allt för att inte svika någons hemligheter eller förtroende. Även om man har varit bästa vänner och slutar som fiender, så har jag alltid haft valet som många andra. Behålla den man en gång älskade hemligheter eller försöka göra denna människas liv till en pina. Valet är lätt för mig och det har det alltid varit, kan inte påstå jag aldrig har gjort ett felsteg för det har jag garanterat gjort.. Ingen är perfekt, så är det men genom att göra en annans liv till ett bättre är någonting alla borde sträva efter. För genom att se någon annan le, förgyller det inte ens dag? Att människor har förtroende för en är de inte bland dom finaste gåvan du kan få av någon?
Tänk efter en minut, stämmer inte detta på ett eller annat sätt?

Jag har ej

skrivit i bloggen på hur länge som helst, men ändå har jag tydligen trogna läsare. Lite humor ändå, var fler än vad jag trodde. Borde få tillbaka intresset till detta och tiden, känns som att det händer så mycket i mitt liv just nu &  var länge sen jag var såhär lycklig! Och det är verkligen dom i min närhet som ska ta åt sig allt! Tack för att jag har er i mitt liv!

RSS 2.0