En vanlig åktur i Forden.












Lundgrens godis gömma

Efter vi hade ätit färdigt tacos så frågade jag:

Jag- Vad har ni köpt för fredagsgott?
Mamma(tyst länge och säger sedan)- nötter...
Jag- Och meeeeeeeeeeeer?
Mamma(ännu tystare längre stund)- Jaaa
Jag- Vaddå?
Mamma- Toffefe
Jag- Erkänn du sa bara nötter för att slippa erkänna om chokladen.
Mamma - Det stämmer ;> Men kan vi inte få ha dem ifred?
Pappa- Sara du kan få 3 stycken ur min iaf (också ser han ut som en hjälte och är helnöjd)

Jag vet när mor och far unnar sig så är det inte bara nötter som gäller ;>


Idag

hade jag ett prov som jag inte hade någon aning om att jag hade idag(Fick veta det igår kväll då skolan var stängd). Men jag for till skolan kvart i 8 för att snabb läsa igenom boken. Och när provet väl var så gick det mycket bättre än tänkt. Dock hade jag panik i onödan för vi fick vara 4:a stycken på varje prov, hurm. Sedan slutade jag 14,00 istället för 16,05 pga inställda lektioner :D Imorgon har jag dock bara en lektion. Onödigt. Men får mer tid till plugg och träna iaf : )

Nä, måste nog sova nu! : ) Sleep tight!

Det har snart gått en vecka






Och jag saknar er redan... Tänk snart går vi ut 3:an, vart kommer våra vägar att leda oss då?
Kommer vi fortfarande att ha kvar varandra?

En av er bor redan i Övik, 2 av er vill flytta utomlands USA och Australien & två av er vill utforska. Jag har panik, jag är rädd att förlora bland de närmaste jag har. Jag är rädd för att jag inte kommer kunna utbilda mig till det jag vill, va fan ska jag göra nästa år? Är mest orolig över det, för jag vet att våran vänskap är stark & km,mil, hundratalsmil kommer inte att kunna förstöra det fina vi har. Det är inte bara dessa töser jag kommer att kämpa för, nej det är fler än så jag defenitivt kommer att behålla i mitt liv. Jag avgudar er, mina närmaste, utan er så ja utan er, det finns inte ens ord.

(Man har börjat bli lite snyftig på ord på siståne, för man vet inte hur bra man egentligen har, men snart kommer alla att flytta och man kommer förlora människor, jag gillar inte detta.)

Kalla mig nörd

men jag har sett 16 stycken One three hill avsnitt på en vecka ;p


Många

tankar har passerat den sista tiden vilket har gjort att jag har tappat all min inpiration att blogga. Får hoppas att glöden kommer tillbaka! :)

Har haft det underbart onsdag - idag. Har nämligen varit och hälsat på Anna i Övik! Vi har haft så fruktansvärt roligt och tiden gick alldeles för fort. Det hann bli 3 utgångar, bastu, ätigt ute, fått massage av Anna (eftersom hon pluggar SPA så jag har hennes försökskanin, men nuförtiden så måste man rent tjata för att få sig nå massage), vi har ersatt många måltider med onyttigheter, hunnit med att shoppa, jag färgade håret hos frissan, noppade ögonbrynen hos en make up artist, lagat mat, sett film och promenerat en hel del. Men roligast har vi åt våra utgångar, haha de var faktiskt fruktansvärt roligt i fredags och vi upplevde grymt roliga situationer. Kanske berättar mer om det sen!

Har åkt buss sammanlagt 10 timmar (5 h varje färd). DÖD är jag just nu! Somnade dock på hemvägen, välbehövt!
Nu ska jag sova för har knappt sovit något på en vecka! Så Godnatt! :)

Funderar starkt

på att lägga ner den här.

Idag såg jag ut som en uggla


Såhär såg jag ut innan jag begav mig till staden med Marie! Jag köpte en ny kjol och en body. Om de är killar som läser detta så är body ett klädesplagg, haha ! :)  Sedan for jag till Korpen och körde mage/rygg/rumpa. Det var skönt! Träffade även Sara där, en till som ville vara hurtig en lördag! Sedan for och prövade min nya choklad peeling, den var braaaa! :) Näpp nu är det mat och nu ska jag byta om från att vara en uggla.

HEJS!!! :)

Tack för ikväll flickor!



Från v, Sara,Marielle,Emelie,Marie,Sandra,Erika,Olivia,Sofia.
Golvet från vänster, Malin & Sofie


Kvällen började med middag (Tacos), efterrätt (Mitt experiment & rulltårtebakelse)
Sedan blev det mys framför filmen Stepbrothers och hemmagjorda filmer (gamla som nya minnen!) Men man kan nog garanterat säga att kvällen bestod mest av surr och bus, en perfekt blandning! :) Chips & godis passade även in till vårt sockerhöga humör! Vi missade väl sisådär halva filmen.


Såhär blev mitt nya löshår. Dock så åkte det bort efter en stunds mysande framför filmen, eftersom att Emelie gick med på att pilla i mitt hår, åhhhhh vad skönt det var!!


Med mycket socker i kroppen så säger knoppen till.
Fråga inte vad vi gör xD


Ser ut som ja, bajs... Men detta är mitt experiment och det var uppskattat tror jag ;)
När jag berättade om iden under dagen så tyckte nästan inte om min ide....
                                        Men det blev gott ; ) ALLT tog slut iaf! Haha, told you so att det skulle bli yummi!


Det var fruktansvärt skönt att fira sin födelsedag utan alkohol för en gång skull. Det var så otroligt skönt att bara ta det lugnt med dem man trivs bäst med. Dock saknades några som bor i andra städer eller LÄNDER som inte har en möjlighet att komma :( Anno,Emmsan & John, hatar att ni bor så lååångt bort, arslen ;(

Jag fick massor med fina saker, och ALLT var med omtanke på ord eller saker jag har nämnt tidigare. JAG ÄLSKAR sådana presenter. Där skallen ligger steget före.


Jag fick 2 peelingar (en med choklad doft & en med sorbe), choklad ansiktsmask, Nöt doftande tvål + bodybutter, 2 jättefina födelsedagskort som var hemmagjorda (jätte söta), 5 kort med massage på valfritt ställe, fotmassage & hårmassage av Sandra och Malin men fick även massageolja som man kan äta med smak av lakris av dem, presentkort, skrubbhandsar & en träningsbok. Och allt har jag velat ha!!!

Det söta med massageoljan är att jag nämnde det för 3 MÅNADER sedan,gullungar att ni kommer ihåg.
Peeling önskade jag mig & fick 2 det är ju bara jackpott :D
Träningsbok, behöver jag ;>
Och presentkortet var välbehövt!
Massagekorten är ju rena drömmen, haha fotmassagen ska jag tydligen få av Sandras mor för hon har gått en kurs. Sandra hade ansträngt sig gode mycket med dessa, texten, plastat in det och gjort de riktigt proffsiga ;>
Dock vet jag inte hur jag känner över detta med fotmassage för är ju inte speciellt förtjust i fötter. Fötter är inte kul, haha mjo jag har lite fotfobi, fötter som är barfota och nära ansiktet är ju urch. Vet inte varför, ryser i hela kroppen bara. Men som tur är så ska jag inte ge någon fotmassage utan fååååå. Dock så är nog inte min fobi så farlig som den låter.

Jag tänkte på en sak, nästan allt jag fick luktade gott ; ) Så i veckan lär jag lukta som en chokladboll.

Ikväll så försöker några av flickorna övertala mig till att festa imorgon, de ska tom bjuda mig på alkohol. De är ju som lite knasiga ;p Men jag är som sugen på en vit helg, är mer sugen på att grilla utomhus och bara må gott! Så det enda jag har planerat till imorgon är att jag ska på Korpen, thats it! Sedan får jag ta dagen som den kommer! :)
S - Dont kill me, om svaret blir nej! Ok? :>

Hallå


Nu får ni allt ta och skriva vilka som läser detta. För börjar faktiskt bli liiiite fler läsare, känns egentligen lite underligt att skriva till folk man inte ens vet som läser.

Skriv namn, jag vet att knappt några kommer skriva..
Meeeeeeeeeeeeeeen kom igen, ni törs, jag bits inte(förhoppningsvis)! :)

Marie vilken jäkel


Marie berättade just att hon har gjorde slut med en kille på alla hjärtans dag då hon var 14 år.
VILKEN EN....
Hennes försvar är "Jag visste inte att det var alla hjärtans dag"
Hahaha, vilken en hon är lite humor är det faktiskt men taskigt!!!
Hon har dock förbannelse efter sig sen dess.. Men den kan ni fråga henne om!


Saranna humorn

(Diskuterade om att jag kommer vara helt förstörd då jag beställer en magnum mandel nästa gång, för är helt säker på att jag kommer säga Magnus...)

"Jag är förstörd" sa jag lite långsamt
Anna - "Vad sa du? Är du förstörd eller fööör störd"

(Efter lång diskussion så undrar Anna fortfarande vad jag menar)

Sara - "Men FÖRSTÖRD"
Anna- Destroyed som på eng eller??

(Senare)

Anna -  "Rebbe ramlade idag i köket"
Jag - HAHA hur kan han ramla? Han är ju bara 2 cm...


Det är en liten YORKSHIRE TERRIER....


Den lilla är Rebbe..

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Min mp4 gick sönder idag, bara utanvidare, dog i min hand... Det är den 4:de mp3/4:an som dör för mig. Har satt sönder 3 stycken på ett år nu, men denna gång var det INTE mitt fel. Har letat garantin svin länge, hoppet försvann, men hittade det NU! HELL YEAH. Tur kommer nog få en ny nu ^^ Lär ju ta hur länge som helst innan jag får en ny, för beställde den från net on net.... Bah, men jag är glad för det :D

Det som var lite humoristiskt är att det står på paketet med pappas handstil "DETTA ÄR GARANTIN, SPARA DET ÄR VIKTIGT " haha min far känner mig för väl, han vet att jag alltid gör av med kvitton&garantier. Om jag ska vara ärlig så har han börjat ta hand om mina "viktiga" kvitton, som till min nya dator.

Middag

Jag åt precis middag blev laxpytt + räkor + ägg + majs + gurka = MUMS!!! Om jag hade haft lite gräddfil hade de blivit perfa. Idag har jag varit på skolan, hade enbart 2 lektioner men stannade kvar på skolan ett tag iaf. Sedan for jag på Korpen och körde mage/rygg/röv. Såg en kille med de snyggaste armar som har varit på Korpen hittills, men han for typ då jag kom. Åhhhh är det bara jag som tycker att armar är snyggast på en kille? Och ögonen då om man ska vara precis. Men tillbaka till armarna, mums är väl de enda jag kan lägga till! Sedan for jag hem och då kom Olivia hit och klippte mitt vanliga hår och mitt löshår, blev bra :) Hon fick dock klippa av en bit av löshåret eftersom att de var till röven om man drog ut det. Sen har jag inte hunnit göra nå mer, eller har varit duktig och äta mina dagliga nötter. Vilket inte är så ofta, för glömmer bort det jämt trots att den står på databordet.

Ska plugga in en redovisning som jag,Sandra & Malin ska redovisa tillsammans imorgon, jag ska redovisa om POLISER :D Hihi, förvånande att jag valde det? Njaaaaa, åh vad jag hoppas på en framtid som polis! Då har jag nått ett av mina livsmål.

De är några punker till på mina livsmål,  här är några till. Se en igelkott (vilket jag har gjort nu), se en Björn i naturen, Bli polis & skaffa en fin framtid med man,barn,hushåll :) Men sista punkten ska dröjja låååååååååååååång tid..



Halloween 08, redan där polis med vapen


The less you know the more you want


Älskar detta band!

Godnatt

Det förra inlägget blev kanske lite för internt för att man ska förstå våran gemensamma dissa varandra stenhårt humor.
Men nu ska jag sova :) För har börja vända på dygnet igen, not good!


Min favoritlåt då jag har svårt för att sova. Dock svin gammalt band, men de är så mysiga att lyssa på!

Vem har rätt?

andreas säger:

ey yo


´sara säger:

YO


andreas säger:

Läget med fjanten?=)


´sara säger:

BRA..... eller... förresten.. SKIT I DE DU... tönt.....självdå ?:) 


andreas säger:

Haha Jodå bara bra hungrig;D


´sara säger:

vet du hur man löser det? ÄTTTT människa xD


andreas säger:

Haha ätit redan flera mackor och allt.


´sara säger:

ät tills du blir mätt dåxD


andreas säger:

haha  less på äta får vänta till frukost


´sara säger:

kan man bli less


andreas säger:

haha nä men less på att laga :D

´sara säger:

HAHAHAH du har ätigt mackor hur fan får du de till att laga mat

du är som humor!


andreas säger:

laga macokr


´sara säger:

haha laga mackor de kanske man gör med lim men inte lagar man mat då man brer en macka xD


andreas säger:

haha limma ihop dom me smör = laga mackor sen snör man på lite pålägg å grejjer men det är ju en annan historia


´sara säger:

haha störd


andreas säger:

är du deE


´sara säger:

vad gör du om du gör makaroner och korv?  göra nobellmiddag?'

andreas säger:

nää lagar mat nobellmiddag är fläskfile å sånt


´sara säger:

hahaha åhhhh, mackor är ändå inte att laga xD


andreas säger:

nej nu jävlar ska jag laga mackor bara för att du säger det..




Envisna Arsle... haha, men jag kommer nog ihåg nått vagt minne av då vi var små och bodde på samma gata då Andreas ramlade och slog sig väldigt hårt i skallen.. xD


Jag är käääääär


Speciellt då det har gått 17 sek, kolla minen.
Åhhhhhhhh, börjar skratta så gott då jag ser den: )
Emma la upp den i bloggen häromdagen,
kunde inte låta bli att sno, för han är
världens gölle!





Denna grabb kan ringa mig om några år.
Som Anna sa, tjejer i hans
ålder  är nog garanterat kär i han!
Varför tvekar jag inte om det?

Uppdates : Anna håller inte med om sitt citat längre,
 hon erkänner istället att hon är kär i honom!
Hasta La Vista Matteboi
om denna grabb kommer nära Anna ;>

Gjort nytta

Idag har jag gjort nytta, jag har sökt jobb! Vuxen poäng till mig.Lät posetivt på de ställen jag var på men på ett ställe ville damen att jag skulle skriva ett brev om mig själv och lämna det till henne inom de närmaste dagarna, will do :) Jag har egentligen inte gjort så mycket idag, bara haft 1 lektion & skypat med Anna. Eller juste jag har även städat och rensade även garderoben. Haha jag kan ju inte städa, eller de ser ju jätte fint ut där jag vill att det ska vara fint, men på mina ställen där jag bara knuffar in saker så ser de hemskt ut. "De ställen jag tror att jag aldrig lär öppna och när man väl öppnar dem blir man mörkrädd" För har världens fetaste garderob så jag rensade ut mina "partykläder/ balklänningen osv" till en garderob utanför, för trots att min garderob är fet så är den full. Men de konstiga är att jag har sorterat ut cirka 20 plagg men ändå är det ingen skillnad. Hur är det möjligt??? Har ju vikt allt så platt jag kan och inte bara kastat in det, så de borde ha blivit mer plats men icke...

Idag så kom löshåret, det var svin bra färg men de var lite för långt för min korta kropp. Det gör att de ser så mycket längre ut än mina längre vänners långhår ;p Det var även perfekta lockar, så de smälte in till mina. Dock så blir de att klippa av 10 cm, men hejjn blir bra :D Kan lägga in en bild då jag ids. Men snart så ska jag på korpen, spinning på dagens meny.
 
Haha Anna har varit uppmärksam, i ett inlägg jag skrev tidigare så råkade jag skriva att jag inte fick min magnus mandel med ett litet ljus i år. hahaha MAGNUS, min lover jag brukar få varje år av mor och far. Nä skämtåsido jag hoppas att ni förtstod att det skulle stå Magnum! JAHA nu gick strömmen, tusan! Tur att de finns extra batterier till datorn. Näpp måste byta om nu!

(Några timmar senare kunde jag lägga upp detta, för strömmen gick som sagt)


Magnus eller Magnum?


En låt jag alltid kommer ha nära hjärtat



Sky fell down and pulled us in
Stole away my oxygen
And left me standin' breathless there with you
The ocean wrapped around the sun
The smell of June - the taste of your tongue
Was all I'd ever need

I - well I wanna be clear
Well I needed you here
And I'm waiting you out
But you - you don't have a clue
And I'd drive right through
To find you anywhere

(Pre-Chorus)
Sky fell down and pulled us in
Stole away my oxygen
And left me standin' breathless there with you
The ocean wrapped around the sun
The smell of June - the taste of your tongue
Was all I'd ever need

(Chorus)
But you - you keep on waiting
For the sun to come around
And you - you keep on waiting
For something better - better off to come around

You - well you wanted more time
So I gave you more time
Oh but I am the sun that waits to come around

Pre-Chorus
Chorus

Oh but you were a restless soul
Where's the next best thing
While I waited for you
All my life waited for you to come around
Come around

Pre-Chorus
Chorus

Come around - come around
You're better off to come around
Come around - come around

Älskar allt med denna låt, artisten,texten,musiken,kraften, man kan bara älska den.

Nu

Ska jag bädda ner mig i sängen, slå på tv:n och äta melon!
Mysigt! :)


Vilken födelsedag

För första gången i mitt 19 åriga liv så vaknar jag av mig själv på min födelsedag. Jag går ner på nedervåningen och ingen är hemma, för första gången är det ingen som väcker mig med en magnus mandel med ett litet ljus i eller en tårtbit eller en liten födelsedagssång. Mäkta besviken blev jag så jag tänkte nu ska jag unna mig de jag är sugen på, trots att klockan var tidigt så tog jag med mig 1,5 liter cola light till skolan och har suttit och pimplat i mig den hela dagen. Tror klassen blev lite paff av att jag inte hade med mig en smootie, vilket jag har varje dag med mig till frukost. Nu lät de där som bantningstjoffs, men de är de inte för jag är jämt hungrig och äter 5-6 gånger per dag och unnar mig när jag vill. Men jag dricker smootie för jag ids inte stiga upp tidigare för frukost + att jag hinner bli hungrig innan lunch även ett till plus är att smootie är så jääääkla gott. Var bara tvungen att skriva att de inte är för nå mat tjoffs undvika som så många flickor verka göra nuförtiden, ni tror jag skulle kunna träna så mysche utan att äta mysche? Nää, jag och Marie vi är seriöst bäst på att äta, eller det är iallafall bland det bästa vi vet ;>

Fick inga presenter idag, fick alla i lördags. Kändes trist men det vägde upp då jag fick middagen och sedan fick jag en melon av pappa och då säger han grattis. Till melonen eller att det är min present? ;p Tyckte det var sött iaf, för han vet att jag älskar melon & jag älskar saker som är gjord med tanke istället för att bara random få.

Jag jobbade över med projektarbetet med Marie, hon är knäpp, det enda hon gjorde var att leta fakta om bananer. För jag sa att jag ska göra ett valfritt tal, så hon skulle börja skriva ett banantal. Men jag stör vägrar gå med på he.
Vi for sedan till korpen, armarna för båda, men de är väl lite viktskillnad mellan oss, okey mycket då xD Har dock börja märkas att jag fått mer muskler på armarna nu :D HAPPY!

Hatar Peter just nu, för ringde syrran och hon skriker "vet du vad jag fick av Peter????? Jag fick en utlandsresa, 2 fiskar och nu ska han ta mig till Golden Dragon"
Den enda jag kunde säga var: "Vill Peter ha 2 flickvänner?", haha urch vad är det jag säger, Peter känns nog för mycket som min storebror, han har ju trots allt varit där sedan jag gick i 7:an, ojoj tror dessa frön kommer bli pensionärer tillsammans, men de är ju som sött! Jag skulle bli nog glad över Golden Dragon, för det kallar jag att unna sig rejält.


Syster&Pettsson och självklart Matteboi som tränger sig in!

Resterande vill jag tacka gör uppvaktningen både irl och via elekronik, som väldigt sött med alla sms och alla som nöter facebook, måste även lägga in skype här eftersom Anna var den första som sa grattis! :) Fick inte logga ut från skype inatt förrän efter 24,00 för hon skulle verkligen vara den första med ordet!
Jag far till Övik nästa vecka och då har jag och Anna kommit fram till att istället för att köpa presenter till varandra så ska vi gå lös i Övik istället, wiiiiiieeeee längtar som få!!! :)

Just nu

är det rast! Det var det enda jag hade att tillägga!


Helgen

I fredags så smet jag från skolan lite tidigare för att jag skulle följa min syster till Luleå. Vi gick först på stan och shoppade lite smått och gott, min syster muttrade lite smått om att man aldrig ska gå med mig på stan för då shoppar man tydligen bara. Men man lever bara en gång! Sedan gick vi på Max och åt, råkade beställa vegetariskt eftersom jag trodde ett Faijta mål var en taco tallrik. Men icke, det var veggi.....Men det var ändå helt okey, men kötträtter är nog ändå bäst ;> Sedan for vi till Hertsön, tro mig att det var tur att jag följde eftersom min syster inte har något lokalsinne över huvudtaget. Kul hade vi, körde efter bussar, sökte skyltar, chans körde, vände på konstiga ställen, men vi skrattade så gott hela vägen. När vi tillslut hittar fram till lägenheten så öppnar vi dörren och där står Sara (Hårförlängaren som skulle fixa håret till syster), Malin sätter sig och låter Sara göra sitt verk. Dock så tar det massor med timmar att sätta in ett löshår, men jag blev inte less för jag lekte med 3 katter, åhh är kär!!! Vill så grymt gärna ha en liten hårboll, men jag ska spara pengar till en sibirisk katt. 8000:- ligger de på men de är så grymt fina och älskar deras personlighet + att de är lite allergi vänliga. När hon var klar så far vi tillbaka till Piteå där jag hoppar av hos Marie.

Vi såg filmen Bolt, jag älskar duvorna i denna film medans Marie är kär i hamstern. Grymt bra film!!! Marie skrattade tills hon grät, hon jämför filmen med Twilight och kommer en sådan kommentar från Marie så är den BRA.. Sedan var hon snäller och skjutsade hem mig! :)


(Bolt)

Lördag så var det släktkalad och en snabbis på stan med sis. I present så fick jag lite smått och gott :) Mamma fick en soptunna av mig i present! Jaa ni läste rätt, en soptunna. Tyckte den på tjejtoan var så ful så köpte en lite snyggare, varför är fina soptunnor så dyra?!!! Syster fick lösnaglar, hon har som alltid haft en förälskelse för naglar och sånt. Sedan blev jag spontan, för flickorna ville festa, men jag var så grymt hängig av förkylningen och bästa sättet att lösa det är oftast med att göra något grymt kul. Jag packande ner allt och sedan kom Sandra och hämtade mig, så vi for till Marie. Tjejerna tog timmar på sig att göra sig klart så jag roande mig med annat, lite senare så kom Malin och då startade vi en trevlig liten förfest! Det är oftast roligast då man bara är några stycken på en förfest, vi skrattade, busade och hade det allmänt trevligt. Vi inövade även kvällens danser, isborren var en favorit.

Sedan fick vi skjuts till Pentan där de var väldigt trevligt, sedan for jag, Marie & Sandra till Marie där vi alla sov & ÅT.
Jag fick dela säng med Sandra men hon gick och la sig lite tidigare, men jag var fortfarande på G då båda torrisarna hade lagt sig. Så jag kom på en ny låt och gick och sjöng på den, och sedan då jag kommer inhoppande i rummet där Sandra sover så hör jag ett  "ÅHHH NEEEEJ", tycker det alltid börjar låta så efter en utekväll, vad menar Sandran!!! Haha självklart så kunde jag inte sova så fort, så samtalade med Anna in på sena natten.


(Bild från omy, från helgens bravad)

Söndag- Självklart så vakande jag före Sandra, förvånande? Nä. Hatar att vakna så tidigt då jag har festat, men oftast blir de bara någon timmes sömn, men jag lever för det! Jag fick min present av Marie, en träningsbok!!! : D Svin bra! Tack för den! Vi åt, degade i mååååånga timmar och sedan när vi skulle fara till Ängeln så tog vi 2 bilar. Sandra med gamla pärlan(?), först startar den inte, så jag och Marie dog av skratt när vi satt i hennes bil i väntan på att Sandras bil skulle starta, sedan ska Sandra upp för en backe med bilen, men bilen orkar knappt och står mest bara och spinner, då hade både jag och Marie skrattet ändå till halsgropen så när vi tillslut beger oss så gör Sandra även väldigt humoristiska saker med bilen påvägen dit så vi skrattade väl oavbrutet i sisådär 15 min. Humor Sandran!

Det var så grymt gott med ängelmat, en blandsallad för min del, den är så underbar denna! Sedan blev de Ica för Cola light, det är seriöst det godaste som finns dryckesväg. Trodde det skulle bli en lugn stund hemma men både Erik & Erika har varit hit en sväng men sedan kom även Malin & Peter. Har sagt till Malin att jag ska rida i veckan, bah jag är inte så förtjust i hästar, men rida var inte allt för tråkigt sist då jag prövade, men Malin tyckte jag sög! Haha om Peter var bättre än mig så, jag är ju sorglig.


(Man kan ju bara älska det)

Hejjn blev långt!

Movie




Har precis sett the Changeling med Angelina Jolie som huvudrollen. Den var väl sådär, har sett den vid 3 olika tillfällen. Har verkligen inte haft tid eller ork att sträck sett den i veckan. Är lite besviken för den var verkligen inte som jag  hade förväntat mig, eller den var ju bra men inte så bra som jag trodde att den skulle vara.

Nu är det bara någon timme kvar tills jag är 19år. Känns konstigt, eftersom det känns ingenting. Brukar alltid längta till min födelsedag, men nu längtar jag ingenting tyvärr. Nästa år, då ni, 20 år, det är något att längta till :)

RSS 2.0