Godnatt!



Den som inte gör några misstag gör vanligtvis ingenting alls.


Beyonce.



Kräsen?


Det ska helst vara vara för varmt eller för kallt när jag är ute och springer. Om det är kallt så vill jag hur som helst undvika att vara ute men om det är varmt så parkerar jag helst utomhus, förutom när jag springer då. Idag är sådan dag som är kall!! Så istället för att springa for jag på Korpen och körde spinning och Core. Skönt! :)

GI funkar nog inte så bra. Har ätigt de i 3 dagar och min matsedel består av!
Frukost : Gröt.
Lunch: Grönsaker + kött,fisk eller fågel.
Mellanmål: 8 Cashew nötter.
Middag: Wookade grönsaker + kyckling.
Eventuellt kvällsmål: En smoothie.

Vill ju inte ge upp mina älskade smootie som Mattias har förklarat för mig är bad. Happ, då har jag fuskat 2 dagar av 3. Great. Sedan äter jag ju inte såser till måltiderna heller, vågar som inte. Känns helt enkelt inte rätt.

Skippar nog GI och kör något mittemellan, alltså mindre kolhydrater bara! :)




- Godaste smoothien är nog med kiwi och banan. MUMMA men mango är också svingott! Någon som har tips på någon smoothie? :)

Överväger


Nykter eller onykter Valborg??
Det är en fråga att suga på




 


eller


känna lugnet.

Pufff pusta ut 2 sek


Gjorde internationell ekonomi provet idag, de gick ändå hyggligt!
Imorgon har jag svenska tal, soooom jag inte har pluggat på det eftersom mitt slutbetyg i det står klart.

Sedan ska jag göra
- Uppsats om Anorexia (Bara disk kvar och är helnöjd. Har med filmer, intervju med en tjej som dras med anorexia, fakta, dikter oooosv. Great!)
- Uppsats i Filosofi (Har ej börjat, men kanske skriva om dödshjälp?)
- Uppsats om Buddism (Får pappret om det på tors )
- Uppsats i Psykologi (Det tog mig till 3:an i gymnasiet för att lära mig stava, psyko. På tiden? ;> )
- Projektarbete i internationell ekonomi(Ej fått börja än)
- 2 inlämningar i lit gest.(Ändå)
- Prov i internationell relationer. (Må hatet vara med detta ämne)
-
Prov i information och layout.




Känns som att jag har glömt något.
Aja, överlever bör man göra för de är faktiskt rätt så kul att skriva uppsatser! :)
Dock ser det ut som att man blir fast i skolbänken ett tag framöver.


I will survive!!!

23 Juni


Då kan jag dö av lycka! :):):):):):)


jag är så glad så jag bjuder på cp bilden!



LYCKLIG??? Hell yeah

Egentligen

vet jag inte vem eller vilka jag skriver till.

GI metoden?


Jag har varit på dåligt humör hela dagen, jag har iiiingen aning om varför. Eller jag tror det har med många faktorer att göra som att jag har massor med skolarbetet och inom 1,5 veckor har jag 2 prov om eu och sådant, tycker inte om politik och eu tjorv. Inte nog med det har massor med inlämningar och ett svenska tal. Sedan började jag med GI metoden idag får väl ser hur de går. Vet knappt vad man får äta och inte äta så har bara ätigt sallad och smoothie idag. Great, nä! Sedan är de ju de här med att jag har beslutsångest, de tär mycket. Gud vilket negativt inlägg men imorgon är humöret på topp igen!

Dock blev Sandra min lilla solstråle idag, gush vad jag älskar telefonen när hon är i storstaden!



-Glad Sandra, negativ Sara!

All denna press och stress.

Studenten taggggg!



Har även en tjocktröjja, flipflops, tuta, visselpipa, trosor, nattlinne+shorts osv där de även står studenten 09!

Great!

Igår

blev det trots allt fest. Peter övertalade mig till att festa klockan 20,00 så det var bara att bege sig hem och ta en snabbdusch + hämta lite dricka. Kvällen var väldigt trevlig och vi hamnade på Valdinos.

Snart kommer Minni hit, vilket ska bli supertrevligt :) Vi vet inte riktigt vad vi ska göra än, men något ska vi nog komma på!

Nice


Har huset för mig själv i helgen, så mojsigt : ) Skulle egentligen till stugan idag men blev ändrade planer. Känner att jag behöver vila upp mig :) Lite trist att alla är sjuka, bortsom Piteå eller ska på födelsedagsfester. Men HEY imorgon blir de nog skojj! Får se hur helgen välartar sig men nu bör jag göra nå annat för nu har jag varit duktig och skrivit 4 inlägg.



-Guldstjärna i kanten

Dejting linje

´sara säger:

jag har kommit på ett sätt så du ska bli bättre att prata i telefon xD


Sandra säger:
haha, vaddådå? ;P


´sara säger:

ringa dejting linjer och prata med random killar ;>


Sandra säger:

hahaha smaaaart! ;) var det så du tränade upp dig vavavava? ;D


´sara säger:

hahahahahha


Det var en perfekt läge att ta upp att jag är en väldigt social person som oftast uppfattas som flörtig. Jag vet att det är många som är precis som mig och det är så grymt tråkigt då andra missuppfattar sitt beteende. Eller kan man ha en personlighet som är flörtig på ett posetivt sätt?  Haha låter så grymt fel, men jag är social eller flörtig eller vad man nu kallar det. Busig kanske?



- I'm a flirt?


Drömmer tillbaka



15/4-20/4-09



Befann sig jag och några av mina käraste vänner i Polen!
Vi hade så fruktansvärt roligt tillsammans!
Blev endel utgångar men kul hade vi ;> Förutom den kvällen då alla drack + jag (dock inte Malin) och sedan gick alla(utom Malin) ut och jag stället mig och STÄDAR!!! Smart flicka. Aja alla andra dagar och kvällar var underbara och jag sticker kanske utomlands om en månad ;> Cant wait! Bjuder på några gruppbilder!
Utanför ett slott!



Första dagen, utanför vårt rum!


Under en förfest!


Utanför Frantic!

Humor

Emma har bjudit mig på fest i agusti eller september, bara 3-4 månader i förväg ;)
Hon har redan planerat in en stuga och allt, haha ;> Men nog tycker jag att hon kan komma hem tidigare!
Men jag kan ju alltid försöka att låta bli att planera något annat 3-4 månader i förväg ;D haha sötnos!


Är det bara jag som känner?

När man tittar på gamla fotografier så börjar minnena leva.
Det här kortet är bara sedan förra veckan men jag och Anna har delat så fruktansvärt många minnen tillsammans.
Vi får alltid flash backs from the childhood när vi är med varandra. Jag var väldigt nära att lägga upp en gammal bild på jag och Anna, men känner jag henne rätt så skulle hon döda mig. ;p



-Jag gillar simpla saker som man lägger märke till.


There ain't no reason things are this way



Prison walls still standing tall
Some things never change at all
Keep on building prisons, gonna fill them all
Keep on building bombs, gonna drop them all
Working your fingers bear to the bone,
Breaking your back, make you sell your soul.
Like a lung that's filled with coal, suffocatin' slow.
The wind blows wild and I may move
But politician's lie and I am not fooled
You don't need no reason or a three piece suit
To argue the truth
The air on my skin and the world under my toes
Slavery stitched into the fabric of my clothes


-Denna låt vaknar jag till varenda morgon. Älskar den för den stämmer så grymt bra i många textrader. Speciellt den jag lade ut ovanför. Den finns som ingen helhet i låten, utan han sjunger om allt och inget. Det är en riktigt tänkar låt som får en att bli efternyfiken. Dock svin skön låt att vakna till.


Jag misstänker


Att jag kan vara allergisk mot cider. För vid 2 tillfällen har min överläpp svullnat upp dagen efter jag har druckigt det men idag så har min tunga svullnat upp. Tro mig att jag har ont i den idag, för har den kortaste staven jag kan ha är den 8:a med de minsta kulorna men jag var tvungen att sätta in 10:an nyss. Dock har svullnaden gått ner jämfört med hur den var imorse men de kan inte vara bra hejjn. Metall munnen. Räls + den, lite humor :p. Åhhh börjar känna att det är slutet med rälset, för spände den i onsdags och de känns jävlat inte som att jag har spänt den vilket pekar mot att tänderna står där de ska stå. Yes äntligen klockrent raka tänder, så jävla värt det! Ler ändå tillräckligt mycket nu, men när jag tar ut skiten dåååå kommer ni se en väldigt över lycklig Sara som kommer le 24-7 och sen får vi väl se om jag fullföljer de som är tänkt i samband med när rälsen far ut. Men de får ni se då ;> Hihi nu blev ni allt nyfikna, fast de närmaste vet ju ändå om vad det är! Men längtar!!!!!! :)




-I'm searching for the words inside my head

Jag vill ha en katt. En sibirsk, tack?

Bakis


Har inte ätigt nå direkt riktigt idag och sen har jag druckigt okryddat 3-4 liter vatten + 1 liter cola light.
Lever på rester så de enda jag hittade matdugligt var nudlar och potatisgratäng, vilken kombo. Aja inte går det någon nöd, för imorgon ska jag slå på stort. Är dock inte sådär bakis bakis utan bara törstig och vill bara dega. Enda foten jag har satt utanför dörren sedan jag kom hem är när jag for till Ica och köpte Cola light.

Gårdagen började med att gå på stan med Malin där jag var hennes smakråd och som vanligt så vägrar hon att pröva de kläder jag tar fram men likväl när hon gör det så köper hon alltid något ;) Och igår blev det en väldigt söt klänning! Sedan var de att skynda sig hem och göra sig partyklar och sedan kom Tim,Amanda,Anna,Mattias,Erik,Andreas,Malin och Peter. Vi slog igång grillen(killarna snarare) och sedan grillade vi go mat, jag var dock den enda finsmakaren som grillade lax ^^, muuuums!  Sedan for vi till Samme där resten var, det blev en väldigt trevlig kväll med mycket dans och stojj :) Träffade mycket folk på pentan som man inte ser allt för ofta så de var nice! Sista shotten blev halv 5 på efterfesten som jag, Erik, Andreas och 2 däckade randoms var med på. Vilket kanske inte är något att rekommendera xD

Har även hunnit att vara på Kåbdalis i helgen med dömjen, det var grymt kul att göra något annorlunda och sedan blev det att hälsa på en fest på kvällen där jag nötte trummot i "guitar hero" vet inte vad det kallas när de är trummor. Sedan for jag och Sandra hem till mig och hon stannade tills 3 på natten men de var riktigt trevligt. Vi klarade ut många tankar eftersom vi missade en hel film på över 2 timmar.


Just nu ligger jag och sippar i mig colan och äter nå cashew nötter. Fan vad det är nice!



- Smygfotade pojkarna. Hann även se när de råkade tappa en köttbit på marken och PLOCKADE UPP DEN och satte tillbaka den på grillen och rörde om alla köttbitar. Haha jag säger bara TUR att jag åt lax.

Några covers

Som jag fastnade för när jag tittade igenom youtube.

Gavin Degrav- In love with a girl. Denna karl har så fruktansvärt bra röst.

 

Rihanna- Umbrella. 2 vänner som sjunger denna låt. Den är ingen låt man kommer höra på flera gånger, men den har sin charm. 

 


Cover of Augustana - Sweet and Low. Denna kille som sjunger har gjort många covers. Han sjunger inte perfekt men jag hänförs av hans röst i alla fall. Kan inte sluta titta på honom. Åhh lyssna speciellt på refrängerna. Flytta hit pojk! 




What hurts the most - Rascal Flatts/Cascada. Känns som att denna man sjunger om hur han känner. Jag berörs verkligen ändå in i magen då jag ser på människan. Urch, får ont i magen. Så rent, vackert och kraftfullt.


James Morrison cover Pieces don't fit anymore. Denna låt är en av mina favoritlåtar med James Morrison. Jag känner att killen verkligen får fram den känslan jag är ute efter. Inte gör det något att han var ett trevligt ögongodis heller.



Carrie Underwood- So small. Just denna låt har jag haft en redovisning om när vi skulle välja en valfri text som påverkar och berör en. Denna låt hjälpte mig igenom en situation jag var med om förut. Låten berättar om att de finns situationer eller saker man uppfattar som större än vad det är. Som meningen : Att ibland känns det som att det är ett berg man bestiger, när det egentligen bara var ett sandkorn. Det fick mig att inse att det verkligen är sant och den fick min situation att verka mindre efter jag hade lyssnat på låten. Borde vara obligatoriskt att lyssna på denna låt när man självömkar sig själv eller om man är med om någon situation som påverkar en negativt.


- Jag har kommit fram till att jag faktiskt är nog mer förtjust i killröster som sjunger. Vet inte varför, men visst gillar jag att lyssna på flickor också. Men till största del så gillar jag killars röster mer tydligen. För tittade igenom min musik och faktiskt även där är de mer killar. Dont ask me why.

Tjejkvällen



Ikväll har jag gått tjejkvällen med Malin och Sandra! Jag hittade ett linne och strumbyxor men även en cola light på kvartersbageriet. Vi satt väl mest på kvartersbageriet och surrade, men trevligt var det! :) Sedan träffade vi Emelie som strosade omkring, så tillslut för Malin och Sandra hem medans jag och Emelie tog oss en till runda!



Näpp, sängen väntar! :)

Emma du kan vara lugn


Efter


Efter





Före!

Det blev inte allt för stor skillnad när Emelie färgade mitt hår, men lite ljusare blev det iaf :) Har lovat Emma att lägga upp bilder om hur de blev men har som inte tagit tag i det förrän idag.

En snabb uppdatering


De senaste dagarna har jag fått reda på/gjort.

- I måndags hade jag arbetsintervju.
- Fick jobbet (sommarjobb och tydligen ända in i september).
- Jobbar även på söndag.
- Polisen ringde idag, ska göra svenskaprov inför polis snart.
- Fick flytta fram svenskaprovet för polis eftersom jag är i Polen då.
- Svenska nationella idag.
- Prov på fredag.
- Pluggat över på skolan.
- Tränat.
- Jag har funderat mycket över framtiden.
- Kom fram till ett ganska bra lösning.
- Aldrig svarat så otrevligt i telefon som jag gjorde imorse.




Hemtelefonen råkade ligga i mitt rum och självklart är det en förälder som ringer hem 7-8 på morgonen och frågar efter pappa.

Jag- Hallå!!! (Sömning och bitter)
Föräldern- Hej har du Tony där?
Jag- Mm!!!!
(Sedan går jag ut som en zombie från mitt rum och halvkastar telefonen till pappa)

- Sluta ring hit 7,00 på morgonen vi har sagt att han har en mobil. Okej att erat barn ska sjukanmäla sig, men gör det på mobilen för hundrade gången. Det bor även andra i detta hushåll som behöver sin sömn. Blir ju kre!


Detta är allt ni får, för nu ska jag fortsätta med att se fråga Olle! :)

RSS 2.0