Humor

kväll var det igår, tack för den ;D haha

Ikväll



Blir det att vara med Anna! :)

Haha hemma igen



Blev att vi cyklade 12 mil och övernattade i tält över natten. Rädd för björnar och gubbar var vi..
När vi kom fram till Älvsbyn så kom Marcus och hjälpte oss genom att fixa ved, gjorde brasa och hjälpte oss upp med tältet:D Och när han skulle fara så lånade han ut en kniv till oss vilket han tyckte kunde komma till användning!
Resan har varit trevligt men Anna och Emma har ju de mest vältränade i världen så de blev bara 12 mil ; )
Inte för jag påstår att jag är vältränad, verkligen inte! Men jämnfört med dom så är jag body builder :D haha
Ojoj hela resan har bestått av att jag har klankat på deras dåliga kondition och dom har haft såå kul åt min humor, dom klankade gode bra på den ;P Blev så van vid det så när dom skrattade då jag drog ett bra skämt så tänkte jag på det själv och sa "jag var rolig nu" och var lycklig över det. Aja lite roar små! :)
När vi kom hem till Piteå så drog jag på  mig mina inlines och åkte till syster där jag såg film, letade saker och bara mös :) Dock så somnade hon, meeeeeeenmen jag emma,anna hade ju sovit till 13,00 i tält förstår inte hur vi lyckades men anna tog årets sömnrekord iaf xD Har börjat fundera lite smått på om man ska pröva att åka inlines till Älvsbyn, men får se hur det blir med det!

Ikväll blir det till att bara mysa : ) Hoj!

Tänkare på nått sätt



Ikväll har det blivit en lång tänkare på svin/grisar.. Emelie och jag kom verkligen fram till det, 95% grisar.
De är dom som gör skallen tokig, det är dom som gör alla så osäkra. De flesta har stött på en och det är nog inte heller sista gången just du gör det för den delen..Att vara på sin vakt är någonting de flesta har lärt sig, men svårt är det kan nog de flesta medge. Att släppa tilliten till någon, det är bland det svåraste jag vet iaf! Tilllit ska man förtjäna, man ska inte utnyttja någons tilllit, ta hand om den om du nu någongång får chansen att komma så långt i en människan liv, det är bland det finaste och bland det du kan uppskatta mest! Ta vara på den!
Tänker bara på mina närmaste som utsatts för detta, eller utsätts just nu, förstör dom! Fine svinen lyckas, verkar vara det dom är ute efter. Men förstår inte hur dom kan behandla en människa på det sättet, skulle aldrig falla in i min natur att klampa på någons liv så mkt och skratta dom rakt i ansiktet. Bra människor blir ni den dagen då ni lär ta hand om era medmänniskor. Den dagen växer ni upp! Snälla ge bara upp och bli en man!

emely säger:

så man utsätter sig själv typ


`Sara säger:

mm men tror de flesta är svin innerst inne, det är som inbyggt . för då de tar slut är dom oftast svin. och annars är de oftast svin i början

emely säger:

så jävla rätt sagt! kunde inte sagt det bättre själv .för det är så sjukt sant.det visar sig alltid nånstans.grisar!


Imorgon sticker vi, kommer hem någongång i framtiden förhoppningsvis ;P Kommer bli otroligt kul! Kämpa ska vi göra, och lyckas det lär vi nog göra med! Så ha de så bra så ses vi! :)


Nu

är klockan kring två och jag äter pasta sallad! gott gott!
Har varit en trevlig kväll men slutet blev dock triiiist tyå inget folk på pentan eller kalles.
Bah slöseri på dom få pengar jag har succcccck aja ska sova så jag orkar upp imorgon.
Hojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Igår

Var det en väldigt mysig dag :)

Först fick jag veta betyget i etik och livsfrågor, nog blev man glad alltid ^^ Och sedan var det bara att bege sig med Erika och Sara till Kvantum och inhandla glass,grädde,dajm,chokladsås,maränger,bananer och en SMÖRGÅSTÅRTA, muuuuuuuuuuuuums! Lämnade av dom i stan så de fick fixa iordning allt i badhusparken och sedan körde jag till Bojjn där jag hämtade Sandra och sedan kidnappade Malin :)
Vi kör till stan där vi sitter och myser hela dagen, vattenkrig och glasskrig hann vi även med ;D Sedan en runda på stan där Malin var tvungen att ha på sig en Nalle hatt och jag kommer självklart på att varje gång hon tar av sig den måste hon halsa ett glas imorgon.. Dock tog hon av sig den en gång bara : ( bah.
Sedan var jag och Emma och åkte inlines cirka en mil men hennes hjul föll av och mitt dödade mig så vi fick tyvärr ge upp så de blev att fara hem och duscha, köra till Malin där vi fick tårta också såg vi en rysare! Och självklart då jag och Emma far hem så MÅSTE hon som vanligt bara ta en crusar runda ;P haha typiskt!

Jag kom precis hem från jobbet nu så ska göra mig klar också ska vi iväg och se på balen,förstår inte att jag orkar se det varje år, det är ju så dött att bara stå och vääänta och vääänta men det är ändå rätt kul ;D Men funderar på att se gransbalen med som man gjorde förra året, för deras åk som dom har är ändå det roligaste att se! Blir nog att rikta in sig att se på bilarna iår! :) Aja måste springa! Hooooooooj!


Livet leker verkligen! : )

Du är


som en sommarvind!

1 Juni



Kort och gott, svin bra helg! Alltid haft något att göra från morgon till kväll =)
Näpp nu ska jag dö skriva lite så ni ska få höra om min "värsta" upplevelse från helgen..
Somnade i bojjn igår till en rysare som jag knappt hade märkt att den var påslagen så jag vaknar av att Emma ringer och babblar på om Luleå,nu,skjuts,pengar men om man ringer mig då jag sover så får man skylla sig själv för jag är helt borta så Emma insåg att Sara var i sömnen så hon lägger på och jag vaknar till och då är jag själv i rummet för dom andra hade gått och lagt sig så jag kollar mot tv då är det en äckel scen från rysaren, mörkt i rummet och läskig musik, jag dog! Satsar mot dosan men får ej av den men tillslut så får jag av ljudet, puuuff det var den skönaste känslan att hitta den knappen xD haha.. Inte vågade jag se den filmen själv hade ju frågat på videoteket om den värsta rysaren, så knappast i min ensamhet ser jag sånt. Men blir nog att hyra den nästa gång man hyr nått,och jag vill även se The Mist någon som har sett den? Den verkar bra iaf, har sett nått klipp därifrån..

RSS 2.0