Nattetid

Jag kom precis hem från en väldigt trevlig kväll men nu börjar klockan ticka sent så jag får önska er godnatt :)


Omg



Nu är det mindre än en vecka kvar tills jag far :O Vad tiden går fort alltså! Om en vecka sitter jag på planet till Stockholm, och dagen efter i ett plan till ett främmande land! Wish me luck, för jag har drömt två nätter i rad om att jag kommer vara med om en flygolycka..Hatar att flyga, känner mig totalt maktlös..

När ska jag få fara på semester utomlands? Detta är ingen semester men de lär nog bli mycket fester och hålligång, men har bara varit med skolan utomlands...Jag har pengar till en resa nu, nu väntar jag bara på dömjen ska spara ihop pengar... Kom igen nu!

Jag har


Aldrig ogillat dig, det kommer jag nog aldrig göra heller. Du är en bra människa.. Bara din tur att inse det nu!

- take take take a look, a really good look!



AnnoSaro

Denna tös är allt bra! Faktum är att hon är bland de bästa!








- Gårdagen blev inte som de var tänkt, inte riktigt iallafall men det känns brabrabrabrabra.Konstigt nog?

:)

Strålande kväll igår



Jag hade så fruktansvärt roligt igår :)

Först kom Anna och Sandra hit så vi gjorde de sista dragen i kläder och sminket!



Sedan for vi till Olivia där cirka15 flickor höll till! Bland annat jag,Anna,Sandra,Malin,Erika,Sara,Marie,Fanni,Sofia,Linda,Amanda,Olivia,Bea osv :)



Sedan for jag och Anna till Tim! Där var det ett gäng med lyckliga människor!



Sedan for vi till Samme där de var ännu mer folk!



Detta blev kvällens sista bild, precis innan vi gick genom dörrarna till After X-mas!


Humor om jag får säga de själv

`sara säger:

vad fick du i julklapp ?


Anonym säger:

tv, pengar, flyttahemifrånsaker och lite små saker.Själv då?

`sara säger:

härligt vad för tv och flytta hemifrån saker?


Anonym säger:

lcd 20 tum


`sara säger:

bara 20 tum??


`sara säger:

ser du texten ? ;p


Anonym säger:

Har nya msn, och då ställer man in den andras text också, så ja! Jag ser texten :O


`sara säger:

alltså menar texten på 20 tummaren smurto xD


Anonym säger:

nej, din textstil. Men använder nytt msn.Där man ställer in bådas texter


`sara säger:

alltså pratar om din tv,wo fatt du it ?? :O


Anonym säger:

Nej.Jaha vad?Jaha jag ser texten;D


`sara säger:

HAHA TRÖGO

Ja denna person ville vara anonym, på sätt och vis förstår jag han..haha, humor!


Nu är


det riktigt illa. Jag hör skoterljud utomhus och jag drömde om skotrar inatt.. JAG VILL KÖRA... Men pappa vägrar registrera in den än..... Jag blir tossig, jag vill åka,köra,hoppa, vad som helst..Känna lukten nöjjer jag mig med.. Eller gasa upp den lite, bara lite lite lite skoter.. Borde pröva med "snälla tomten".

jag är en noob på skoter,men det är ändå förbannat kul! Frihets känslan 10000%.. Vill också ha en sån skoter, vill också våga göra sånna saker, vill också våga riskera göra illa mig, vill också kunna hoppa så högt. Mycket jag vill och mycket jag aldrig kommer att kunna...


Just nu

Så sitter jag ny duschad och känner mig allmänt lat. Har dragit på mig en mjukis tröjja och dragit filten över mig. Klockan är ändå 14,00 och jag känner att denna dag innebär ingen nytta. Eller ska kanske fara och ha julmys en sista gång men jag har laddat ner 2 tydligen jättebra filmer så funderar starkt på att se dem. Ingen är hemma och de har gjort tabben att lämna framme alla julklappar under granen redan så jag har varit och klämt. Jag har listat ut fyra julklappar redan, jag är seriöst proffs på det. Jag har knackat,lyft,skakat och klämt och jag kommer få mina kära tallrikar, en kastrull, potatiskalare, presentkort osv.. Schhh, säg ingenting jag vet att jag är som ett barn då de gäller presenter. Jag är nog den mest nyfiknaste människa som någonsin har gått på denna jord. Inte nog för att jag är nyfiken på mina egna julklappar utan jag är nyfiken på andras julklappar med. Om man säger såhär, jag gav systers första julklapp redan i november..Jag är hopplös...

ser ni det silvriga och de blåa paketet? Det är tallriksättet ;)

De senaste dagarna


har jag haft fullt upp, inte en lugn stund faktiskt. Det har varit mest mys i helgen och korpenbesök, men har även hunnit fara till Luleå med Sandra. Fyndade en svart klänning och äntligen en röd fluffig tjock jacka som gör så att man känner sig som en jordgubbe ekimå.. Den är så fruktansvärt skön och varm <3 Jag hatar att frysa så den är rena drömmen för mig. Klänningen blev jag också nöjd med men funderar om jag ska ha den på juldagen eller nyår, hurm tar nog min röda klänning på juldagen i alla fall, känns mer lämpligt? Vi hann även träffa Leo och Alexander, de var på julklapps uppdrag vilket gjorde att våra fötter tröttnade fort så vi var tvungen att lämna dem för att hinna med en fika på Blå gåsen, Sandra fyndade mest julklappar eller visst blev det bara julklappar? Och självklart så åt vi lunch på Dagobert som har blivit en standard då man besöker Luleå..Sedan kom släkten på middag, ändå från Arvidsjaur. Sedan blev de korpen och sedan mys med Sandra och Malin, greve holm och pepparkakor med mjölk. Glömde att berätta att de blev den vanliga standard med sovfrämmande, eller snarare Sandra sovafrämmande. Det är en standard nuförtiden.

Söndagen finns det inte så mycket att berätta om, sov till 14,30.. Rekordet för detta lov iaf. Sedan korpen och sedan var de bara att pallra sig till Anna. Shark Swark, förstår ni hur många som dör i den filmen? Så många så jag och Anna började skratta tillslut, tror dock inte hon fattade filmen så bra för då brukar hon alltid bli rastlös. Slutet sög, men jag hoppas att hon tyckte att våran home made movie var bättre som ett gäng på 7 flickor spelat in för någon vecka sen.

Idag har jag varit med Anna, blev att julshoppa i alla fall för Annas del men jag hann även att skämma ut mig. Anna var ute efter en lämplig julklapp till Mattias så när vi står på killavdelningen på Carlings fick jag syn på killkläder längst ner i affären. Självklart så skulle jag berätta det för Anna men jag la upp det så fint "Anna de finns killar längst ner i affären", och jag sa det högt..Jag glömde ordet kläder, killkläder...Och naturligtvis så ska de stå 3 killar ifrån oss, hurm... Sen blev det att fara hem till mig för Anna skulle rensa min garderob efter nå kläder hon skulle låna.

Jag hann även att bege mig till stan igen men nu med syster, blev en snabb sväng för mor min hade lovat att göra paella för min skull som jag har tjatat om i 2 veckor nu.. Grymt överskattat :( Var inte lika gott som i Spanien,. Sedan kom Marielle hit, oh lord vad vi har surrat, viskat och tisslat.. Väldigt trevliga dagar må jag säga :)

Oh glömde säga, i fredags så lärde jag och Sandra oss att dra kryckan! DE NI! :) haha, är måttligt nöjd, fast vi sammarbetade, Sandra körde och jag drog handbromsen..Det enda Anna bidrog med var att sitta rädd? i baksätet. Och vi kunde snurra, men dock så hann Sandra bada i en pöl som jag sa men Anna föredrar havet.. Vi gav upp då de började lukta bränt..Pappa har lärt mig att dra kryckan bättre nu, haha ojoj vad jag känner mig lejde men ska faktiskt öva ;P




Godnatt!

Hemsk video, underbart skön låt.


SP3D TJALALALA





Vi har klistrat,klippt och hållt på hela dagen men våran studenten nedräkning.
Jag kan väl hålla med om att vi är ute i god tid.



Jag får vara med på väggen tills sista skolveckan, nr 7 :)


Det här är mi bitch, men som ni ser på bilden så är han även klassens pimp!


Efter skolan så blev det planering inför nyår med flickorna. Vi hamnade på Waynes och nu har vi bokat och trixat fram en lokal, som vi hyrde för några dagar sedan. Förmodligen blir det mycket stohejj under nyår hoppas vi:)
Sedan blev det att vandra på staden tills mina fötter gjorde ont.....


jag försökte se lite julig ut idag iaf.. försökte.. haha

Flickor

Vad säger ni om jag säger JULDAGEN?





Glömde att berätta



Jag var ju ut i lördags och på morgonen vaknar jag av att läppen hade svullnat upp. Tänk att min överläpp är egentligen mycket mindre än min under läpp är i vanliga fall..Vad tusan hände? Någon som har varit med om detta fenomen?



okey man kanske inte ser det så bra men var tvungen att köra utan blixt för lilla Sandra låg och sussade.


Igår

när jag var på stan så köpte jag en julklapp och en liten sidväska. Tänkte visa er dem eftersom att jag aldrig tar kort på det jag köper. Nu måste jag börja hålla hårdare om mina pengar alltså, har gått på stan varje dag denna vecka och ska nog till Luleå imorgon men även hinna ta en fika i Piteå..Puuff pengarna bara poffar bort.





Kan avslöjja att detta är ett av Annas paket.. Nyfiken Anna? ;>

Nu

har jag fått hem body work musik, denna musik ska gynna träningen men jag blir lite smått festsugen faktiskt. Blir inte bättre av att Marielle försöker få mig till att festa i helgen, hurm, jag som skulle ta en lungt helg men nu börjar jag fundera om man ska skjuta upp den??

Humor


Idag



Så har jag haft två lektioner, fast hade även Polen mötet idag.. På mötet fick vi se en film som verkligen var hemsk som handlade om hur tyskarna behandlade judarna.. Sedan surrade vi och vi fick reda på att våran lärare som ska med till Polen att han äger några företag.. Bland annat för nå drickor som är bra för träning så vi fick två flaskor var :) En flaska smakade Red Bull och en smakade MUMS. och den hette fat burner :S Den var verkligen supergod, förstår inte att den kan hjälpa till med förbränningen vid träning..Men har verkligen svårt för att tro att en dricka som är god ska kunna hjälpa men kanske :)

Jag vet inte vad jag ska skriva så jag får nog lägga upp en låt istället som jag älskar att springa till :) Love it! Alla deras låtar är super bra..


Något tips?


På  vad man kan göra för snabb maträtt fast ändå supergod som kan serveras på juldagen?

Annas motto



Goda råd varar inte länge...




Idag

Har jag inte gjort mycket nytta. Tog mig en promenad till skolan, var riktigt skönt. Hade internationella relationer, vilket är ett ämne jag verkligen inte gillar.. Lit gest sedan, åhh världens sötaste lärare. Han bjöd på läsk och pepparkakor. Sedan hade jag rättkunskap vilket är gode intressant faktiskt, sedan blev det att åka in med Erika till stan där jag Sara och Malin tog oss en sväng.. Nejnej blir inte att köpa den röda klänningen från gina för det utstrålar julafton om den och vill inte köpa en klänning som jag bara kan ha en gång...Men jag såg en klänning på nelly.com nyss och jag har fått Majks godkännade,,,, hurm är riktigt sugen på den faktiskt..Men jag får bestämma mig imorgon!
Har även hunnit se på då Sandra och Sara klippte sig, akta heta de blev! Jag är verkligen förvirrad över vad jag ska ha på mig på juldagen, för tänker faktiskt mer på juldagen än julafton..För detta år blir nog inte själva julafton så kul, för ingen släkt kan komma och alla jobbar, + halva min familj...Jag hoppas att vi ses på after x-mas, jag känner på mig att detta kommer bli storslaget! :)


Nu borde jag sova för jag verkar vara den enda i Piteå som sitter vid datorn just nu iaf..




Killarna med blickarna..


Andreas Wilson


Prison break hunkarna


Andreas i idol juryn, förvånande? Ej blickarna på denna bild. Men visst i tv rutan?


One three hill, han får pluspoäng för han är en hejjare på basket..



Självklart...

Men min favorit blir nog prisonbreak, Michael Scofield...Vilken är eran?
Ögon som kan det där med blickar är så sjukt attraktivt, jag har inte valt ut dessa karlar för att de är hunkar, visst är de även det men jag tror det är deras ögon som gör det bästa jobbet..

URCH

Om man kliver in i ett gym så tar man inte på sig svett luktande kläder, det är väl ganska uppenbart att man inte gör?
För idag var jag med om den värsta lukten någonsin, seriöst. Jag hade gjort klart mitt gympass och skulle bara ta en sväng på löpbandet. När jag springer så går det förbi en man och vågen av lukt kom över mig och inte nog med det han ställer sig en maskin ifrån mig.... När han börjar springa så fläktar han med armarna så lukten sipprar ut genom hela lokalen, tjejen som sprang brevid honom började göra miner. Han förstörde mitt pass, jag klarade av 5 minuter med han vid min sida, jag började må illa.. Jag är inte kräsen eller fisförnämnd men det STANK! Nog vet jag hur en karl kan lukta på ett gym, haha men denna man luktade som 100 män tillsammans...

Har för mig att man INTE för lukta svett på gym så man "stör" andra, jag hoppas det är så iallafall för det förstörde min träning i alla fall för det finns inga andra löpband lediga..Sorry person angrepp men de var inte illa pinkat av honom att lyckas skicka hem mig.


Kalla mig flickig

Men jag såg precis Sidney White filmen och det var så puttinuttig bra. Jag kom på mig själv då de var kyss scenen att jag själv satt och gjorde munkyssen, haha skämdes inför mig själv xD Jag har legat och skrattat åt den filmen ett bra tag och den är verkligen söt :) Den här filmen gjorde mig både glad, fnittrig, festsugen, myssugen och allmänt uppåt :D

Hallå nu för någon hjälpa mig att komma ihåg.... Vad heter militär filmen där en jätte känd snygg skådespelare är med och hon snaggar av sitt riktiga hår i filmen? Vill se den igen, var länge sen.. Så snälla hjälp mig

Snuff


Utmanad av

Sanclra.blogg.se

 (3) hårda klappar:

En norrbottensring (silver)
Tallrikar
Dammsugare

(4) mjuka klappar:

Presentkort på HM
Pengar till utlandsresa
Pengar
kommer inte på nå mer.


(5) viktiga klappar:

Snötäcke på julafton tack.
Bra skoter säsong.
Hälsa åt mina nära och kära.
Dissa julbordet och äta kinamat eller nått. (vilket de redan har satt stopp för)
Veta gode snart vad jag vill göra inom ett år.


Åh, hurm måste utmana 3 stycken, ANNA, EMMA, SARA

Good luck :)


Här har utmanarn.


Linser



www.fargadelinser.com

De har tänkt att ge bort linser gratis om man lägger upp deras hemsida på ens blogg men man måste även haft blogg i minst 2 månader. Därför jag valde att beställa hem ett par bruna gratis är därför jag alltid har varit nyfiken på hur jag ska se ut i bruna ögon :) Spännade.



Haha, ja ni . Det var det bästa jag kunde rita!

Helgen



I fredags var det en väldigt mysig kväll hos Amanda :) Vi var en samlad skara på 13 flickor som hade luciamys med knytkalas med jultema. Vi såg mest på idol och alla 13 hejjade på söt Kelvin och självklart så vann han! Däremot så tror jag inte att jag kommer få några julklappar iår eftersom jag tror mamma har ringt upp alla deras pengar på Kevin, hon avgudar verkligen honom. Innan jag for till Amanda så kom hon med förslaget att jag ska hooka upp med Kevins kusiner från Malta som tydligen skulle vara med i publiken. Jag tror jag får ta mig en funderan innan jag flyttar till Malta. När vi for från Amanda så körde Sandra självklart fast och vi fick putta men hon skyller det på mig för jag vinkade att hon skulle svänga men hon krydd svängde... bah .. haha jag luktade avgaser,mumma... eller det är faktiskt mumma. Här på bilden är det lite fika från knytkalaset, men allt är faktiskt inte uppdukat, ni ser kanske chokladbollarna? Därför det är tuttifrutti strössel på är därför när jag hade gjort smeten så kom jag på att det var slut pärlsocker. Ni kanske inte ser det juliga med chokladbollar, men tänkte att det är smutsiga snöbollar, haha. Tackar för min fantasi!


Snodde bilden av Sofia.


I lördags så åkte jag Malin och Sandra till Skeå med Sandras mor, och är det en sonnebroare bil så kör vi fast.. haha. inte bara en gång utan 2 gånger och Sandra gasade på så jag fick snö fulla byxorna.. Och  när det är blötsnö så klossar det fast sig så jag kände mig som en snögubbe.. TACK!!!  Vi fyndade inget förutom en macka och nå småkraffs.
På vägen hem så kom jag fram till att det skulle bli fest eftersom jag blev taggad av hits for kids skivan Sandra har i bilen xD ojoj barnen vi är. Så det var bara att hoppa i duschen och slänga på sig nå kläder och sedan begav vi oss till en fest med massa lulestuderanden, men trevligt var det :)




Sen kom Andreas och hämtade upp oss och sen blev det pentan som vanligtvis blir den vanligaste slutpunkten i Piteå feststad. Sedan blev det bigboy med Sandra,Erik,Mattias och Tim, härligt personal igår för vi fick sitta nästan en timme efter stängning :) Sen blev det raka vägen hem i sängen precis som min helgsovarkompanjon Sandra, hon har fått en egen säng i mitt rum. Nä jag skojjar inte den har stått här i tre veckor nu. Vilken kompis jag är men finns det hjärterum så finns det stjärterum ;>

Just nu så ligger båda i min säng och stirrar med lagomt stirrande ögon på dataskärmen, vet inte om det blev direkt nå bilder från igår. Men jag hann faktiskt smygposa lite, så nu ska jag bjuda på nån bild.


Inom loppet

Livet finns bara där. Självklart och som om det alltid funnits. Rutinerna tar över. Vi hinner inte. Dagarna bara rusar iväg.
Och vi följer med som om vi var tvungna till det. Men vem har sagt att vi måste springa genom livet? Vem har bestämt
att allt ska gå så fort? En dag kanske allting stannar upp. Inom loppet av bara några minuter kan hela vår värld förändras. Den värld vi tar för give. De människor vi älskar men inte alltid talar om det för. När de försvinner finns inte längre någon självklarhet




En av världens finaste låtar



Love it!

Inte ett ord!



Kvinnan näst till vänster.

Nog fick man höra det idag, igen,igen,igen,igen.
Titta på bilden, också glömmer vi det va? :)

Bra låt


Jag måste verkligen ta ikapp



Jag har så grymt roliga saker att berätta. Nog för att ni kanske inte kommer se samma humor i det som mig.

Humor 1) Anna frågade mig förra veckan vilken storlek hon skulle beställa på korten som hon skulle framkalla. För hon visste att jag också hade beställt därifrån nyss, så jag var bergssäker på att det var storlek 11. Nu pratar vi om kort till fotoalbum. Så Anna beställde 200kort med storlek 11 som skulle in i ett fotoalbum. Det slutade med att en lite halvt irriterad Anna berättar - Sara jag är lite irriterad på dig! Jasså? Varför det blev mitt svar! Anna - Jag har suttit och klippt i 100 kort just nu och jag har 100 kvar, du sa FEL storlek!

Humor 2) Anna med även i denna! Båda undrade vad vi skulle laga för mat på juldagen men tillslut kom vi fram till att vi kanske skulle göra smörinbakad fläskfile. Så när jag ska gå från skype <3 så säger jag stressat, men Anna ska vi bestämma att vi äter fläskinbakad fläskfile? Anna tycker detta var jätte roligt men jag skulle verkligen gå så då säger jag men då kan vi äta goa mackor till förrätt. Anna utbrister- Va? Ska vi äta 2 mackor till förrätt?
Så våran meny bestod av : Förrätt 2 mackor! Varmrätt Fläskinbakad fläskfilefile! Mums va?

Humor 3) Anna med även här, börjar tro att hon är lättlurad ; ) Men detta skämt berättade jag för henne ikväll, nog för att hon inte fattade att det var ett skämt. Vi pratade i skype som vanligt då jag säger vänta ska bara gå ner en tväres, kommer snart. Då jag kom tillbaka så säger jag, förlåt Anna de tog lite längre tid än vad jag trodde men jag var tvungen att hjälpa pappa att hacka salaminötterna. Anna - Vad är det? Jag - haha jätte kul Anna nog vet du vad det är, ork it. Anna - Nä men seriöst, vad är det? Har aldrig hört talas om det. Jag drev väl på ett bra tag men sen var jag bara tvungen att berätta sanningen för henne om att det inte finns salaminötter ;)

Humor 4) Detta samtal var med John. Det är ganska snuskigt så ni kan välja att sluta läsa redan nu. Detta samtalsämnet var om tjejernas period och p-piller. Jag säger till John att vi tjejer borde få bidrag pga att det är dyrt och vi kan ej välja bort den. Då utbrister John - jaha men kan väl fixa något annat att stoppa där. Jag- Jasså? Så vi ska tex gå på sommaren och bunkra mossa som de gjorde förr i tiden? John - Ja just precis. Jag- Jamen om alla plockar så tar det ju slut mossa och vad gör man då om de tar slut t,ex på vintern? John - Jamen det är ju först till kvarn, annars kan ni väl ta ett gammalt tygstycke och använda det. Jag - Jaha men om man inte har det då? John- Ja då kan ni ta en gammal socke och stoppa där! Jag- Jasså? Skulle du sätta en gammal socke på din sak? John- Haha men använd tygstycken det har man alltid hemma, jag har iden, ni kan sy dem själva också ni kan ju återanvända dem. Jag- Jadu hur ska det gå till när de mlir smutiga? John-  Då sätter ni de i en balja, och när ni har främmande så lägger ni en handduk över så det inte syns. Jag- Men John vi lever inte på 1700-talet, förstår du hur många tvättar det skulle bli? Och de tjänar man inte pengar på. John - Men om ni sätter det i baljan så får de ligga där tills ni ska tvätta alla.kör en tvättmaskin med bara binder..Också om ni får bidrag till det så borde killar få det för att vi rakar oss, man köper ju jämt rakhyvlar och gele. Jag- Det är en frivillig sak, ni kan låta det växa ut, och jadu om vi ska vara ekonomiska som dig så kan du ju börja vässa dina blad så du slipper köpa nya hela tiden och du kan väl samla naturliga produkter till din stubb.

John- Men tänk såhär att varje nyår så ska man köpa nya tygstycken till underlivet... det är väl ett bra sätt att inviga ett nytt år? så man ahr nya fräscha bindor....Jag- Du är ju störd, haha. Okey då vi är lix inom på detta ämne få se din okunnighet om p-piller. Hur många gånger per dag tror du man äter dem? John- Hurm Ingen aning. Jag - 10 gånger/ dag. John - Va?`:O (han gick lite halverst på det men visste ändå inte vad han skulle tro, på det va:et) Jag- haha nää men hur många tror du? John - 2 gg per dag kanske?

Min egna åsikt om detta är att killar borde läsa sig mer på om tjejer xD Det är som att vi är ett djur!


Rädsla

Vår djupaste rädsla är inte att vi inte räcker till. Vår djupaste rädsla är att vi har omätliga krafter. Det är vårt ljus, inte vårt mörker, som skrämmer oss mest. Att du gör dig liten tjänar inte världen. Ingeting är upplyst med att krypa så att andra människor inte känner sig osäkra omkring dig. Meningen var att vi alltid skulle skina, som barn gör. Det finns inte bara i vissa av oss, det finns i alla. Och när vi låter vårt eget ljus skina ger vi omedvetet andra människor tillstånd att göra samma sak. När vi frigörs från vår egen rädsla, frigör vår närvaro automatiskt andra.

Sunderbyn


Ska jag tydligen vistas imorgon. Blev ringd precis och de skickar iväg mig redan imorgon! Nu får de hitta problemet snart, nu ska inlfammationerna bort. Är väldigt less och har haft så ont idag. Fix it!

Idag hade jag tänkt stanna hemma, eller snarare hos syster. Jag sov där inatt, dock så snosade hon 1505050505050500 gånger också vaknar hon inte ens till det! Förstår inte!!! :O Men jag tog mig i kragen och begav mig till tingshuset där vi såg en rättegång, det var så grymt spännade! Sedan efter tingshuset så blev det en mysig lunch på stan, åt en jättegod tallrik med kyckling,ris och curry :)
 

Flickor små



Jag och Sandra diskuterade låten Silverstein - My heroine igår. Både jag och Sandra var helt säkert på våran version. Så idag då jag loggade in på msn så skrev hon.

Sandra säger:

You taught my heart, a sense I never knew I had

haha

ägda


`sara säger:

JAg- SA JU DET

du sa ju own


Sandra säger:

nää, sa du itne tied?


`sara säger:

haha jo juste


Sandra säger:

nää jag sa "done" haha

hahah, det var lite småroligt va ;P


`sara säger:

LEJDA

annars sa jag tie


Sandra säger:

hahahah, so what? ser det ut som att jag bryr mig?

Joo Sandra du borde bry dig, eftersom du hade fel på förra låttext! Eller kommer du inte ihåg färden till Luleå i fredags? Vem var det som sjöng, Shutshutshuthshut up?
När dem sjunger shakeshakeshakeshake,  låtnamnet löd tom så!!!!! ;) Så fortfarande 1-0 till Sara Lundgren! :) Man tackar,man tackar!



Jag ska fira denna vinst med att lägga ut Sandras favoritkort!

All I want for christmas issss



Titta den till höger! Maaaw.
Men egentligen vill jag ha en sibirisk katt, men jag vill iaf ha en ulltuss!

Fan,fan,faaaaaaaaan


ta min arm och mitt ben, fått inflammation igeeeeeeeeeeeeeeen, dock är det första gången i armen nu. Hatar det, förstör så mkt träning och det gör bara ondare för var dag som går :( Kunde inte komma lägligare, nu skiter jag i det här, far och tränar imorgon iaf. Spelar ändå ingen roll vad jag än gör, det kommer ändå tillbaka.

Nog med det negativa. Idag så var det Polen möte. Alltså nu är det inte långt kvar :o Våran lärare är så fruktansvärt klockren, kommer nog bli hur kul som helst. Dock såg vi en film om auswitch idag, så fruktansvärt hemskt! Tänk att människan är den ondaste varelsen på jorden, hur tusan kunde dem behandla andra människor som några jäkla leksaker??!!! som de bara kan kastade"dödade" när de vill och kände för det? Visste ni att de rakade av håret på alla människor och gjorde sockar av det och sålde dem i Tyskland!!!! SÅ SJUKT!
Oj här säger jag att jag ska sluta skriva negativt men blev bara så upprörd av filmen, förstår mig inte på vissa människor. Resterande av Polenresan lär bli klockers : ) Och snart får vi veta vilka som skulle följa med, tydligen några 89: or som gick ut förra året, spännande!

RSS 2.0