Var det bara jag?

Som tänkte- whaaaaaaaaaaaaat då jag vaknade imorse och tittade på klockorna i rummet och såg att alla gick olika?
- Helt glömt bort sommartiden.

Egentligen är det konstigt


Att de personer man mest bryr sig om är också de som verkligen vet hur man ska göra för att komma åt att såra och förstöra. Även om de sårar en medvetet eller omedvetet så går det inte att beskriva i ord hur det känns. Alla har varit med om det och man kommer fortsätta att vara med om det livet ut. Det är sjukt att de personer man bryr sig om kan göra så man känner sig som en liten myra på jorden.


Samtal när man är bakis

Kan ju inte sluta bra. Jag har knappt någon aning om vad någon pratar om på msn idag.

´sara säger:
där är hon

anna ., säger:

henna jär hon


´sara säger:

woow


anna ., säger:

burn it up

va göruuu

mashmallow


´sara säger:

haha
jag ser film din ärta

vad gör du själv


anna ., säger:

ser du van veeteren ällä

jag gör nada. skolpicnic


´sara säger:

jaha vad du hade mycket för dig din kokospuff

anna ., säger:

sluta nu kalla mig själsord


´sara säger:

men du började


Senare från ingenstans i ett annat samtal.


Sandra säger:

"man måste hålla honom motiverad och ni vet vad som händer om man har haft sex...."


Bortse från detta inlägg egentligen. Internt.
 


Bakis



-Då är myskläder, bara stiga upp i sängen för mat och sötsaker helt okey..

Updates : Det är inte byxor som Anna trodde. Det är mitt täcke! Tack och hej ;p

När årets



första fräknar kommer, då känner man att det är vår!


Fräknarna börjar med att attackera näsan.



Många skotrar och människor som går på våran gård/äng.



- Om man ska bli blondare?

Haha dessa har jag glömt bort







- En liten för för fest vi hade för någon månad sedan. Men kul hade vi trots allt xD

Once

Är bland de få filmer jag har gråtit som ett barn till. Filmen är fantastiskt vacker trots att det inte direkt händer allt för mycket. Den riktigt drar in en i själva filmen, man börjar känna smärtan,glädjen och frustationen som de personer i filmen går igenom. Film musiken gör nog mest, jag riktigt förförs av musiken. Jag älskar denna film och jag älskar sångerna. Jag saknar Irlands så fruktansvärt mycket då jag hör musiken och ser Irlands gator. Jag ska definitivt fara tillbaka, jag har fortfarande vänner kvar som jag tänker på väldigt ofta! Man har kvar känslan av hur bra allt kändes i Irland, alla människor är super trevliga och genomgoa. Irländare är sådana personer som välkommar en i sina hem med öppna armar och man skrattar nog inte så mycket som man kan göra med en irländare. Kevin saknar jag mest, vi hade våra stunder där vi kunde gråta av skratt. Han är nog bland de personer jag aldrig kommer att glömma. Det har gått många år sedan jag träffade dem, men de har lämnat ett avtryck som jag kommer föra med mig för resten av mitt liv.

 


-När vi lämnade Irland så sprang de efter vårat tåg och alla tjöt som barn och tårarna sprutar. Det var verkligen hemskt, man förstod att de skulle dröjja länge innan man träffades igen eller om man skulle någonsin träffas igen.  Jag saknar dem men man är så dum i huvudet så man aldrig tar tag i det och bara far dit. Jag kommer dit en dag, det lovar jag! Skulle seriöst kunna sitta en hel kväll och prata om hur bra och vackert Irland är. Jag har fortfarande kvar bilden av när jag står på ett berg och kollar över Atlanten eller när man såg 100 får springa över de gröna dalarna. Får en sådan varm känsla i kroppen då jag tänker på det! Jag vill tillbaka.

Hihi



Glömde skriva lite om dagen. Jag och Sandra har suttit och knopat ihop en sak till på lördag. Får väl se om de uppskattes men jag känner väl mest HAHAHAHHAH för inför detta ;>

Jag hade förresten en redovisning idag på filosofin, den gick väl mycket bättre än väntat eftersom jag inte hade pluggat. Dumma jag, men var som gode säker på detta så tyckte att det inte behövdes. Vi hade bara 2 lektioner idag (som alla andra onsdagar). Så vi hann dela ut klassboken idag, får hoppes att klassen blev nöjd men genom bloggar så verkar de lite glada åt den åtminstone :) Sedan blev det lunch, jag var den enda som åt broccoli soppan men den är sååååååååååååååå god.  Utan krydd, men Sandra blev så grymt äcklad av lukten och ville att jag skulle flytta tallriken. Pff jag tog snarare en till portion senare ;) Men var hungrig så det var ju inte för att dummes! Sedan gick jag och Sandra till en datasal och jobbade ett bra tag med det lilla projektet. alltså det är litet. Så om nån av grabbarna läser så är det iiiiinget spc. Bara humor kan man väl säga!  Efter skolan så kom syster och hämtade mig där det blev en snabb runda på stan, sedan Korpen där jag träffade Jocke och Christoffer. Utmande Christoffer i höfter, eftersom han stod och sa att övningen såg knäpp ut. Och självklart så orkade jag mer! Är nog bland de få maskiner jag kan bättre iaf. Sedan började de köra rygg, så jag fick vänta för de tog min övning(brukar göra varannan med höft och rygg). De körde med gode tunga vikter som jag aldrig vågat mig på förr, så Christoffer sa att jag skulle göra på samma vikter som dem. Jag fegade ett bra tag medans Christoffer gjode övningen klar. Sedan gjorde jag och Joakim varannan. Och förvånandevis så tog jag likes som dem på denna övning (vikter + gånger). Blev gode paff. Men där tar de stopp på maskiner eller övningar jag kan likabra på. Men det är kul att kunna bevisa för sig själv att man kan mer än vad man tror bara man ger fan på det! :) Dock så blir man jäkligt taggad då man blir pushad på gymmet

- Justnu är det en hemlighet tills vidare iallafall, men de är inget spc men får la se :)


Framtiden

Ger ju en panik. Men man kände verkligen lugnet idag då man kom hem till ett hus som luktade nybakade kanelbullar.
Vet inte vad mamma har fått för fnatt hon har bakat, gjort palt, städat, visat mig mig paket från Nelly med världens leende. Och trots allt detta så sitter hon med min uppsats och läser igenom den med mig. Gulle mamma :)

Framtiden ser så oklar ut justnu, ska jag bli polis, väktare eller fängelsevakt? Eller jag bli polis någon gång, men sedan kommer de andra yrkena som jag tänkte kanske arbeta med tills dess jag blir polis. Dock så måste jag söka in som arbetsterapeut och hälsocoach också. Men att jobba med ett spännade yrke gör så, jag vet inte, jag måste bli något av dessa tre! Skaka mig och säg vad jag bör göra! Sabbats år? Lockar men inte lockar, men bah. Blir cp.



-Kanelbullar, dock så gör mamma jättesöta bullar. De är som kransar/knop/vridning.
Nä vet inte hur jag ska förklara det, men de var såååååå goda! :) Mumme!

Denna fick jag i brevlådan idag


Det gick himla fort att få hem, beställde den i förrgår på natten och den kom i min brevlåda redan idag!
Bra service kallar jag det :) Har hunnit pröva den och den var gode exakt som jag hade hoppas på. Great! :)


Tisdags nöjjet


Jag och Anna på skype. Vem kan säga öhhhhhhhhhhhhhh längst.


Efter 5-8 försök så ger vi upp.. det lät såhär.

Exempel:


1-2-3

Anna- öhhhhhhhhhh.
Jag- Du startade för tidigt.

1-2-3

Jag- ÖHHHHHHHHHHHhh
Anna - Jag har inte börjat.

1-2-3

Anna - ÖHHHH ; HAHAHAAH, ÖHHH
Jag - ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ, heeh, ÖHHH hehe.

Tror ingen förstår något av detta för det är nog ganska internt.

Jag och Anna har även kommit fram till av vi umgås fast de är 40 mil ifrån varandra.

Anna- Jag ska gå och titta efter en väska nu.
Jag- Jag följer
Anna- Jooo gör det.
Jag- Alltså vi är 40 mil ifrån varandra och ändå näthandlar vi tillsammans och tror att vi är brevid varandra.



- Annas student, såklart firade jag henne och iår är det hennes tur ;> Dock fylkebilden!

Sådär

Nu har jag valt att behålla kjolen :)
Tog bort inlägget med kläderna, ni får la se hur den ser ut i irl istället :)

Idag

Så gick jag först en promenad på ca 3,5 km och sedan for jag och Sandra och åkte skidor 4 km :) Vi åkte till en ö där vi åt mackor och grillade korv. Sandra blev eld mästaren. På vägen dit så krömjade jag eftersom jag inte tycker om att åka skidor. Hemvägen var desto roligare, jag frågade Sandra varför de var roliga och åka hemåt då svarade hon. - Eftersom du har ramlat mindre. Okey hon har väl rätt i det, ramlade väl kring 3 gånger och Sandra 1. Hon lät dock svin nöjd då jag ramlade på vägen hem. Vi skyndade oss att göra oss klara också kom syster och hämtade upp oss. Hon skjutsade oss till mig där jag tog en snabb dusch och sedan for vi till stan.
Jag hittade både en klänning och kjol på gina, men Marie och Sandra tycker att jag ska köpa klänningen. Jag gillade dock kjolen skarpt. Hurm får väl köpa båda? Jättefint för min ekonomi.....Aja får se hur jag gör imorgon :)

Har pluggat fyra timmar idag, är död! Så sova nu! Godnatt :)



- Jag har alltid och kommer alltid vara lillen i en persons ögon. Varför är en himla bra fråga, dessvärre kan denna person inte svara på det själv ens. 165 cm är väl inte så kort? Om man går på centimeterna

Störd dröm inatt

Drömde att jag matade en igelkott med en bulle. Bullen hade russin på sig, bläh.



- Det var dock en av "våra" igelkottar, eftersom vi har ett par som bor i några buskar på våran gård på sommaren. Eller jag drömde att det var en av dem också låg den i buskarna och väntade på att den skulle få nå gott av mig. På sommaren äter de upp massor av hundmat. Hoppas de kommer tillbaka i sommaren! Åhh fick sommar längtan nu

Grymt härligt med vår och ögongodis

Vart kommer alla killar ifrån egentligen? Nu menar jag inte rent allmänt, utan dem på Korpen. Det är pojkar/karlar/män jag ALDRIG har sett denna och de börjar krylla av dem. Det är nästintill bara killar och de blir bara snyggare och snyggare desto närmare sommaren närmar sig ;> Igår var drömmen denna, jag och Marie drägglade. Han är stor som ett hus och han har aldrig vistas tidigare på Korpen, vart har det ögongodiset hållt hus egentligen?

Haha skämtåsido så är det grymt snygga killar på Korpen, tips till er tjejer som vill kolla fast inte träna. Köp ett gymkort och sitt på en bänk och dada, ögongodis! oj vad mycket mer seriös denna mening blev då :P Fast pluset är väl om ni anstränger er lite på gymmet också ;>



- Är det bara jag som tycker armar är bland de snyggaste på en kille?

Utmanad av Malin

Utmana

"Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!"

1. Vad heter du? Sara
2. Ett ord på fyra bokstäver: Stil
3. Flicknamn: Sandra
4. Pojknamn: Simon
5. Yrke: Socionom
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Skinnjacka
8. Mat: Sallad
9. Sak i badrummet: Shampoo
10. Plats/stad: Sundsvall
11. En orsak att vara sen: Sover
12. Något man skriker: Sluta
13. Film: Star Wars(?)
14. Något man dricker: Soda
15. Band: Story of the year
16. Djur: Sugga
17. Gatunamn: Smedgatan
18. Bil: Sara Picasso
19. Sång: Strike back
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Sola

Utmanar : Sandra, Marie, Erika, Sofia och Emma.

Detta test gjorde jag enbart för att det är reklam på tv.

Mitt liv fortsätter att glida



Fick ett mail nyss och jag har eventuellt fått sommarjobb är iaf kallad till ett möte :) Ett steg närmare jobb är det i alla fall. Fick också mitt protein pulver idag och jag var lite orolig att det skulle smaka dåligt, MEN det smakade som milkshake :D Köpte jordgubb/hallon smak, verkligen underbar var det :>

Näpp, plugg!

Hästbilder igen!


Såhär såg jag ut mestdels av tiden. Rädd som en hare.



Malin heeeeeeeeeeelt lugn.


Där gick det faktiskt bra. Han stod stilla, kanske därför?


Häst flickan, njaa inte direkt kanske ;>


- Slutsats, hästar är inget för mig. De är farliga och man skriker värre än en tjej då de börjar springa. Jag har i alla fall lärt mig att det inte fungerar att skrika STANNA åt en häst. Men om man är i vild panik så är det inte så ofta man säger prrrrrrrrrrrrrrrrr, eller hur de nu var! Nej stanna bör man lägga in i hästspråket! Det var dock väldigt trevligt, men nästa gång får han enbart gå! :)

Hur normalt är detta på vintern?



- Pappa, pappa..

Sådär

Nu är jag nästan klar med roman arbetet. Grymt skönt!

Korpen nu! :)


"Just nu är jag för glad för att plugga!"



Det var meningen jag delade med Sandra nyss. Var bara tvungen att lägga in denna låt!  Dock har jag råkat ha sönder min mp4:as hörlurar igen, GRR. Men ingen kan ta bort mitt humör just nu ;> HAPPY HAPPY HAPPY!! Sorry, måste få ventilera mig någonstans, för just nu sitter jag i datasalen och jag tror inte det är så uppskattat om yttrar mig om min lycka!!

-LOVE IT!

Just nu

Sitter jag i skolan. Har nyss slutat svenskan men var inte direkt effektiv. Var i fullgång att beställa kreatinpulver. Men nu har jag beställt och det är tydligen bäst i test i ett fitness magasin så det lät ju bra iallafall. Får nog det imorgon! :)

Nu ska jag bli staaaaaaaark! Haha okey överdrift, men få igång träningen lite till iallfall!

Har även varit hos tandläkaren idag och jag ska ju egentligen ha räls i 1,5 år men det blev det ändring på! Ska tydligen ta bort den till sommaren eller hösten eftersom det hade flyttat sig så mycket :D Så är superduper lycklig! :) Jag skulle bli tillräckligt glad om jag fick ta bort den till min födelsedag 2feb då jag fyller 20 år. Men jag får tom ta bort den låååångt innan det :D Har haft den 7 månader på fredag, tiden bara flyger iväg! Har inte ens halva tiden kvar nu, jag är lycklig, tro mig! :)




- Lycklig tjej med räls idag ;> HAHA, your going down inom ett halvår :D SOOOOOO LONG SUCKER!

Igår


Så for jag och Sandra först och red med min storasyster och hennes häst. Det var faktiskt väldigt trevligt men jag var dock svin rädd för den där hästen. Vet inte varför men har alltid varit rädd för hästar, de är huuuur mycket större än sig själv + att de har världens största bett + bak = Sparkas och bitas hur mycket de vill. Men tur att Valle inte gjorde illa oss igår då ;p
Sedan när jag kom hem så är min kusin på besök så det blev middag med henne och familjen sen var det bara raka spåret till Korpen där jag och Sandra sprang och sedan bastade. Såååå skönt!! Har börjat nöta bastu nu, de är ju bara underbart :) Efter vi hade bastat så for vi hem till mig igen där vi gjorde oss klara, drack smootie och såg melodifestivalen. Bah dör när jag hör snälla,snälla låten.¨Vilken fruktansvärt dåligt låt, sjöng dock med med en annan text "kan du snälla, snälla vara tyst." Hade nog inte varit så uppskattat av artisten. Men de var då bättre hit än hennes.
Sedan blev det tydligen till att vara fyllechaffis till Mattias,Per och Erik så vi stack iväg till Hortlax och var där ett tag och sedan for vi alla till Pentan. Dock så kändes vägen dit till stan som ett självmordsuppdrag för ja orkar inte ens förklara xD Haha. Var väl sådär med folk på Pentan och det kändes inte rätt att vara där, var inte direkt kul om man säger så! Men vi tog väl några svängom på dansgolvet men gick mest omkring och pratade med folket. Måste dock sluta dansa så mycket då man är ute för det var trevligt att hinna träffa alla. När kvällen närmade sig sitt slut så skjutsade jag Ola och Sandra till Bojjn efter mycket krångel vid tankningen så kom vi fram i alla fall.


Blev dock väldigt mycket motion igår blev till att rida,springa på Korpen och även dansa på Pentan. Snart blir det nog Fårön runt med Sandra. Vi funderar dock på att åka skridskor xD Får väl se hur de går :)


Ett stort plus för Pentan var att de spelade denna låt, (Resten av låtarna var inte direkt något att hurra för, väldigt dålig musik igår faktiskt.)



- I just wanna show you.

Stämmer mer än Beyonces låt?



- Hahahahaha :)

Fy böveln vad härlig låt!



- Snodde den från Johan och comp blogg

Bildbevis

Jag satt mig faktiskt på en häst, men efter några rundor så börjar han galoppera, eller det kändes fortare än vad det var. Eftersom Malin och Sandra filmade mig, i filmen hinner jag skrika mamma,hjälp,stanna,jag börjar gråta, jag vill av oooosv. Haha hästar är faktiskt farliga djur och det är lite småläskigt att sitta på en häst ska jag säga er. Om jag visste hur man la ut filmer så hade jag faktiskt visat er ;>




Här var jag och hästen vänner.




Här ser jag i alla fall väldigt lycklig ut.


Malin var väl den enda som kunde rida.


Sandra och hästen ser lika tröga ut på denna bild! ;>


Ridhjälm, yeah! xD


Nu



Ska jag iväg och rida. Jag Sara Lundgren ska rida, ja ni läser rätt. Har aldrig varit så förtjust i hästar, men nu jäklar så ska jag rida. Vad tusan har man på sig då man rider?  Tror jag ska ta med mig kameran dit, behöver ju bildbevis att jag sitter på en häst, eller vad tycker ni?

Söjjn ser jag ut justnu iallafall, får väl se om kläderna blir godkända av hästmänniskorna.



Ska nog beställa en av dessa också

TIPS!!!! vilken??????????






Funderar på trollerna högst upp, men bikinin blir jag lite mer hurm på, tycker dock den rosa/svarta är grymt läcker!

Jag vet att jag la ut den häromdagen



Man brukar nästan aldrig lyssna på låtar som folk lägger ut på youtube, men denna låt måste ni faktiskt lyssna på. Den är verkligen jättefin! Så ansträng er och lyssna nu!

- Denna låt berör mig djupt, inte många låtar/videosar som tvingar fram tårar.

Ska nog beställa




Ska nog beställa proteinpulver. Vilken smak vet jag inte än men står nog mellan banan,jordgubb och hallon.

- Hjälp mig att välja, eller tips på något bättre än whey-80

Ikväll

Så har det blivit en mysig kväll i Arnemark med Sara, Sandra, Marie, Erika, Olivia, Sofia och Lina :)
Vi har proppat i oss godis till glass till frukt. Nej nu ska jag ta tag i mitt nyttiga liv igen. Ska pröva att enbart äta smooties i nån/några dagar bara för att detoxa mig lite. Får väl se hur de går eftersom I loooooove food!



- Det gjort ont i mitt hjärta att vi alla snart kommer skiljas. Just nu lutar det mot att alla ska söka i olika städer.

Inte svek man Penthouse denna kväll iaf.



- inte bokstavligen denna kväll

Innan jag börjar att plugga igen


Nu har jag varit och gjort simtestet eller det blev simtesten eftersom jag litar inte så fruktansvärt mycket på att min andra källa --> Gympaläraren håller. Så det var bara att börja om från början, men det var en jätte trevlig person som jobbade på badhuset som tittade och skrev ner allt jag gjorde :) Fick dock ont i öronen då jag dykte ner 3,5 meter för att hämta dockan. Men klarade alla tester iallfall, annars hade jag skjutit mig för de är ju inte direkt svåra :p Så imorgon skickar jag in min ansökan till polishögskolan! :D:D:D:D

Måste dock börja plugga igen!



- En sådan docka fick jag dyka efter, varför får man inte dyka efter killar istället?

Sådär


Nu har Emelie tagit en pause :) Den är tydligen inte klar än, utan hon skulle fixa till headern mera sen eftersom den blev ganska liten. Det enda jag har varit framme och ändrat nu är bakgrunden till röd. Röd är ju trots allt min favoritfärg! :)
Sedan skulle jag ändra färgen som kommer efter det röda, men jag hittar inte riktigt vart det var faktiskt. Men kanske har kvar dessa färger? Vad tycker ni?

Tack Pemme : ) Du jär som nalta göllat!

11/3

Sara har beställt en ny header, så jag ska försöka göra mitt bästa. Om det blir bra eller dåligt återstår att se, men ska försöka klippa och klistra ihop nånting åtminstone. Så jag ber om ursäkt till Saras alla trogna läsare att det kommer vara kaos här en stund, det är inte Sara som lyckats klanta sig, bara jag som försöker ordna. Tack på förhand! / Emelie
Passar på med lite smygreklam. ( Emelyem.blogg.se)
Puss på Sara!


Älskar hans röst



Älskar allt med denna låt: Artisten, lite country sound,texten,videon.

- Ja allt..

Marie är kreativ



Om ni tittar 2 inlägg under så är den normala bilden där. Eller när jag tänker efter
så är nog denna bild egentligen hur vi är normalt.

Vad jag tar pauser

Men jag gick igenom bloggen och skulle radera kommentarer från randoms som vill att man ska läsa deras blogg. Jag förstår att det är de enda de är ute efter, för de säger att min blogg är fin, HA jag vet inte ens hur man gör en header.. Men Emelie har lovat att fixat till bloggen, tur det :> Men till poängen, när jag gick igenom kommentarerna så hittade jag en kommentar jag hade missat.

"Du är så fin du saran, och jag saknar dig. Det ska du veta!"

Blev ledsen då jag läste den, för jag tror man har försökt att bortse att det var över 7 månader sedan man träffades sist. Började tänka på alla roliga fuffens vi har varit med om. Hon kommer hem i Agu från USA, och då börjar jag mest troligt att studera något en bra bit från Piteå. Har inte bestämt mig än, men kommer jag in på polis kommer jag deff börja direkt. Men nu tycker jag det börjar bli tid för Emma att komma hem.



- Jag saknar dig också Pemmsan, börjar bli dax för dig att komma hem nu! Right?

Jag tycker om denna bild


Som Marie har pysslat på med. Dessa är några av mina favoriter iaf! :>

Just nu

Sitter jag på skolan och skriver min etik uppsats, jag förstår inte varför jag inte känner mig stressad. Kan vara för att jag jämför mig med de andra i klassen som är stressade med projektarbetet. Det är dock så fruktansvärt skönt att gjort bort det hela, boken blev som bra men de var ju synd att några bilder blev mindre bra.

Jag måste fara och simma idag, jag måste och jag ska! 
Jag får hoppas att någon simlärare kan intyga de simsätt jag ska utföra.
Börjar bli lite nervös, har gjort klart hela ansökan till polishögskolan utom detta simtest. Eller har gjort 2 simtest av 3, men nu ska jag ta tag i detta! Jag vill så fruktansvärt mycket bli polis, men funderar på att söka in på några andra högskolor också. Skriver kanske ner "funderar valen" senare!




- Om jag fick göra simtestet där så skulle jag inte ha låtit testet vänta så länge..

Ett nytt kapitel

Idag har jag inte haft några lektioner så har varit ledig hela dagen! Så jag och Marie for till Korpen där vi tränade och bastade och sedan bar det iväg till staden. Jag fick mest shoppa med ögonen eftersom att jag är pank! Sedan har jag gjort största delen av sökningen klar till polishögskolan, bah har bara några dagar på mig nu, så imorgon får jag väl fara och simma. Kommer nog ändå inte komma in iår, suger att inte ha några "livserfarenheter" och vara så ung. Aja i framtiden lär jag nog stå där med batongen! Men nu ska jag fortsätta att se den rätte för Rosing och sedan är de ju desp... (Y)

Happ nu blev jag störd, skolsköterskan ringde nu? Har inte hon slutat?  Fick i alla fall en tid imorgon, great!



- det känns som att jag är påväg in i ett nytt kapitel.


Den rätte för Sara

Marie har fixat dejter åt mig nu..

http://www.m-stenberg.blogspot.com/

Men några val fick jag sportfånen, nörden, charmören, datafreaket, perfektionisten.




Måste bara tillägga att Marie är nalta knäpp.
Men vem tror ni skulle vara den rätte för mig om ni ser valen då? haha, jag undrar vem Marie hade valt ut!

Har

jag återvänt till bloggandet?

Ni får la se! :)


Believe


Katten gillade mig(?) & hatade Anna(?)


Gossi


Till attack.


Men hon fick ju i alla fall en macka. (Y)

Älskade Krister

erkki säger:

va du ser deppad ut då


´sara säger:

snyft


erkki säger:

hmm varför?


´sara säger:

för att alla vill ha mig, börjar bli jobbigt


erkki säger:

haha, men det är ju inte fel med självförtroende


´sara säger:

haha

varför skulle jag

--->


erkki säger:

jasså men då är det ju inte svårt att bara välja den rikaste


´sara säger:

nää marie har tydligen valt ut en av alla dessa hundra

hahha


erkki säger:

hundra var väl lite till överdrift


´sara säger:

nää underdrift


erkki säger:

jasså vem har du valt då??


´sara säger:

Krister


erkki säger:

jasså skicka nån bild då

så ja får godkänna


´sara skickar:


Avbryt(Alt+Q)


erkki säger:

godkänd


RSS 2.0