Mönstra

(Ja, jag är tjej och vill antagningspröva (mönstra) för att göra lumpen!)

Bah nu har jag skickat om ansökan.........
Undrar om jag blir godkänd och om jag kommer att tacka ja!
Spännande,spännande!

Spännande film!

Det är nog bland de bästa filmerna på länge!

Untraceable

Är



jag deprimerande?

Jag fick en chokladkalender av Peter häromdagen. Som alltid så kan jag inte hålla mig, jag är inne på lucka 8 nu. Ska man spara de resterande 16 dagar? haha


Jag var en väldigt klok och godisgalen flicka då jag var liten. För jag åt alltid upp alla dagar direkt för jag hade lärt mig att öppna luckorna så de inte syntes att jag hade ätigt av dem. Eftersom mor och far var stränga på att jag bara skulle äta en lucka per dag som man ska göra, de kom aldrig på mig heller för den delen. Häromdagen så satt jag och min storasyster och pratar om chokladkalendrar då säger jag.

Jag- Jag kom ihåg då jag var liten då jag alltid åt upp alla chokladbitar direkt också var jag så avundsjuk på att du hade kvar alla.
Malin- Jo jag vet, en gång sa du åt mig "du måste ju dela med dig", då svarade jag "varför det? du har ju redan ätigt upp alla bitar." Då hade du svarat "men jag är ju så liten så jag förstår ju inte att jag inte för göra så,så du måste ge mig hälften"

Vilken klok tös jag var! ;>



......


Well I can't explain why it was not enough
I gave it all to you

Årets första snöbollskrig



Jaja jag vet att jag alltid kommer vara busig som ett litet barn men jag kan verkligen inte låta bli ibland.
Efter vi hade ätigt mat på Bigboy så skulle vi gå in till stan och gå på skyltsöndagen. Jag började studera snön och tänkte "ser det inte ut som kramsnö?" så jag böjer mig ned för att testa göra en snöboll. Jag utbrister "KRAMSNÖ" Sandras svar på det blev "ÅH NEJ" också börjar hon springa. Malin är lika lugn så hon fortsätter lunka vidare medans jag missar Sandra med flera snöbollar i rad. Tillslut så träffade jag, blev mäkta nöjd ska jag säga! Men jag ger inte upp i alla fall så jag börjar springa efter Sandra så hon springer från gamla Åhlens till ny och precis då hon ska springa in i affären så kastar jag bollen och höll på att träffa en tant. Då gav jag upp med mitt krig!


Pfffff



Det där gick ju bra, det enda svaret jag får tillbaka är.
mmmmmmm.

Oj nu börjar det hända saker, nähä trodde fel. Såg faktiskt lite livstecken i Malins arm. Tror att de försöker säga mig något budskap med deras gäspande. Fy vad jag kommer få fan efter det här, de gnäller alltid på mig sen, men gör man misstaget att somna här så är det bara att räkna med att vaka till en pigg och alert Sara.

Tro mig



att jag mår som jag förtjänar!

Brukar typ aldrig bli bakis men idag puuuff. Det var en super kul kväll igår och det blev faktiskt över förväntat. Blev även lite för mycket förfriskningar  för min del men som sagt jag mår som man förtjänar.Det var faktiskt bland de roligaste festerna på länge dock är tredje dansgolvet överskattat. Underskattat är mackor med gurka, lätt creme frech och ost men jag och malin var vågade och prövade gårddagens rester på mackorna. Vi hade övertygat oss själva att det skulle bli efterfest men rätt som det är så sitter vi hemma hos mig med varsin macka i handen, varför ska mat styra hjärnanas gång? ;p

Just nu ligger de små barnen och sover så sött! När ska jag träffa en människa som vaknar tidigt dagen efter en utekväll!!!!? Aldrig skulle jag själv tro : ( Menmen nu ska jag försöka få lite liv i de små...

Förresten är det för sent att mönstra? Om någon skulle veta dvs.....

Hejdå! :)

Se den!!!!



My best friends girl

....


Jag lyckades igen

[22:35:02] Anna Wiklund skriver: nu ska ja duscha

[22:35:23] sara lundgren skriver: bli inte blöt nu
[22:35:28] sara lundgren skriver: vatten kan vara farligt vettu

[22:35:35] Anna Wiklund skriver: hahah ÅÅÅH

[22:35:41] sara lundgren skriver: haha var bara tvungen ;)

[22:36:09] Anna Wiklund skriver: jag skrattade för mig själv när du skrev bli itne blöt nu. men sen sprack de å då vart ja bara förbannad!!!

[22:36:42] sara lundgren skriver: haha, ännu ett till skämt jag har lyckas förstöra genom överdrift, förlåt :(

[22:38:02] Anna Wiklund skriver: ja som vanligt då

Idag



har jag haft 2 lektioner men jobbade över några timmar med projektarbetet. Så om någon i klassen läser detta "TA MED BREVET IMORGON" Tack! Nog har man tålamodet med dessa töser och pojkar, för har påpeka det i 1 månad nu ;p
Men hittills har vi haft 18 duktiga elever. Så beeeeeeeeeeeeeeee good!

När jag skulle träna på Korpen så blev jag stannad i trappen eftersom att jag mötte Marie, hon frågade snällt om jag kunde följa med på stan. Självklart, så jag fyndade en sminkväska och en julklapp till min storasyster. Marie fyndade ett par bruna skor som jag har i svart! De är världens mysigaste, är som att gå i tofflor på dagen. Sedan när vi ska gå tillbaka till Korpen så går vi förbi Ekbergs så ser jag världens sötaste tårta, en gristårta! Tvingade Marie att ta kort på den!Sedan for jag och tränade på Korpen! :)

Pratar med Anna på skype nu och hon bad mig hämta en linjal för att mäta hur långa mina kort är, som man har i fotoalbum. Nu kanske ni undrar varför hon ville veta det, eftersom hon ska framkalla några eller om det är Anna så är det nog MASSOR med kort! Så jag springer ner för trappen och har helt glömt att jag hade öppnat byxorna, alltså gylfen och knappen så när jag har tagit sista trappsteget så kollar jag ner så är mina byxor vid fotknölarna. Jag hoppas att vi inte har några spionerare eller som jag föredrar att säga "spinkare" här om husknutarna, jag vet att de är Sandra de har som favorit. Förresten Sandra fick du igång bilen? ;)

Läste detta i en gammal tidning



10 varnings-tecken man bör se upp för i ett förhållande?

1) Du har inte lyssnat på dina favoritskivor/låtar på månader
2) Dina vänner har börjat klaga och undrar varför ni aldrig ses.
3) Du inser att sedan du blev tillsammans med din pojk/flickvän helt och hållet har bytt stil.
4) Du börjar störa dig på din bästa vän bara för att din pojk/flickvän inte gillar den.
5) Du gosar med din kille istället för att prata med dina vänner då ni är alla tillsammans.
6) Du planerar din tid efter när din pojk/flickvän är ledig.
7) Du ger upp dina intressen för att följa med kärleken med vad den gillar.
8) Dina vänner slutar ringa eftersom de vet att det är ingen ide för du är upptagen på annat håll.
9) Dina föräldrar börjar påpeka att du låter din pojk/flickvän påverka ditt liv lite väl mycket.
10) Du blir irriterad när någon ifrågasätter förändringarna du går igenom.

Känner du igen dig?

Idag



Så köpte Sandra äntligen korpenkortet, vi får väl se hur länge jag står ut med henne för brukar ju trivas bäst med att träna själv. Men jag och Sandra har varit träningspartner hurm vad blir det för tredje året? Ojoj vilka träningsmetoder vi har haft för oss egentligen och alla vad.haha Från bänk, till bara massa kondition, till massa gym oooosv. Jag har hittat det jag trivs bäst med, gymmet, I love it!

Sandra är däremot som alla andra flickor "bortsett från jag och Marie the biff" hon älskar spinning. JAG FÖRSTÅR INTE? Jag ställde iaf upp idag och följde henne på spinning, men tro mig vad gymmet lockade. Spinningen var faktiskt inte så gräslig som jag kom ihåg. Men Sandra var dock inte lika nöjd : O Jag är mållös, men hon kommer tillbaka med de fina orden om det senare antar jag. Ska nog försöka få henne att bli en gymmare istället, hon måste bara inse det vackra i det ;> Tror dock jag ska fortsätta att ta några till spinningpass, för det är ändå bara 45-60 min av mitt liv som går till spillo till ett gott ändamål, stödja Sandra och min kondition. Men imorgon står gymmet på listan!

Sandra är en jättebra peppare att träna med, ojoj vilka minnen jag har från då vi bänkade. Hennes hämnder hon hade för sig på den tiden, hon tog ut dem precis då jag lyfte. Sandra kommer du ihåg den gången jag skulle lyfta lite tyngre och jag hade väl varit lite busig med dig på dagen, så straffet jag fick var att när jag hade börjat blåsa ur all luft ur mig så tvärtrycker hon ned stången i bröstet på mig. Hon höll ned den och skrattade så gott, jag blev en aning röd i ansiktet kanske berodde på brist av luft?

Hon är rätt så knasig denna tös men hon är nog den mest posetiva människa jag känner.
Ska bli ett rent nöje att välkomna henne till korpen! :)


Den där väcker nog inte vackra och kärleksfulla minnen om mig av Sandra ;>
Strongt gjort där eller dumt? Vi körde sanning och konsekvens och Sandra var tvungen
att få någonting nedblandat i hennes drink och det skulle komma från kylskåpet.
Jag valde ut ett ägg och när jag skulle knäcka det så var det kokt !!!!


Nu börjar klockan bli lite mycket så nu ska jag till att sova!
Godnatt! :)

Blev äntligen av med jäveln



Nu kommer jag sova så gott så gott!

Release meeeeeee känslan blev uppfylld!


måste rätta till inlägget lite märkte jag efter jag hade lagt upp de,
observera, syftar inte på någon person :p


Det

 
är inte vad vi säger eller känner utan vad vi gör eller inte gör som är viktigt.

Jag

 skrämmer mig själv nuförtiden.
Jag har alltid haft överskottsenergi, aldrig kunnat sitta still, det går inte en dag som jag bara sitter hemma.
Men på sista tiden har det blivit lite förändringar, inte för jag sitter hemma en hel dag men jag kan bara ägna mig åt mig själv en hel dag. T,ex bara fara och träna och sedan slå på en bra film och se den helt själv.
Det har jag aldrig kunnat göra förut, jag har aldrig kunnat se filmer själv.
Dock så är jag översocial än, haha det kommer nog aldrig att förändras. Även om jag är hemma en hel dag (bortsett från korpen och skolan) så pratar jag ändå med Anna på Skype oftast flera gånger per dag.
Vi missar nog ingen händelse i varandras liv, våran vänskap har funnits i snart 12 år och det kommer bli många många många fler år.




Hoho, ojoj minnen Anna ; >

Ni måste bara se

Sense and sensibility

love love love love!


På torsdag ska Piteå akta sig


För då kommer Ananas hem!


Hon älskar verkligen sitt nya smeknamn som jag har tilldelat henne ;>

Kan verkligen inte sluta använda mig av det.
Vilken sötnos va?


Du sårade en av världens vackraste



Nu har vi shoppat klart



15 paket rågsikt
3 paket socker
3 paket vetemjöl
6 påsar brödkryddor
3 paket margarin
6 flaskor med sirap
3 stycken paket 6liters påsar
2 paket med påsklämmare
12 liter mjölk
30 paket med jäst

=

Massor med människor som stirrar ut en på Coop

Lyckad kväll



Igår blev det en riktigt lyckad kväll :) Så nu är klockan 15:30 men idag är jag faktiskt bakis så har legat här i sängen hela dagen. Men jag hade mina små moment som gjorde att jag var tvungen att stiga upp, jag pratade med Anna på skype då jag hörde ett dunk på fönstret, trodde det var en fågel som  flög in men sedan hör jag samma duns så jag omsveper mig med mitt täcke och går sedan och drar upp rullgardinen och där står Sandra och Malin och kastar bär?
haha så jag går ner och öppnar och Sandra berättar att hon ska hämta upp mig 18,00 och sen far dem så jag och anna skrattar åt dem pga att de kom hit för att berätta det då jag har telefon xD
Senare loggar Sandra in på msn och då var jag bara tvungen att fråga.

sara säger:

haha varför kom ni hit för att berätta att du ska hämta mig ikväll ;P


Sandra säger:

vaaaa? vi hämtade ju våra väskor

sara säger:

haha jaaaaaaaaaaaha


Sandra säger:

haha, nänä tror du att du skulle få uppleva en sån uppassning va?

Haha joo jag trodde verkligen att jag fick en upppassning utöver det vanliga ;P





Har snott lite bilder från Sofia.


RSS 2.0